• Olaulin

    Fikagrupp i Göteborg kanske?

    Jag hade själv lite funderingar på att starta en sånhär tråd, så jag är gärna med! ;)

    Nu bor jag visserligen i Mölndal (Kållered till och med sedan två veckor tillbaka), men då jag jobbar i Göteborg spenderar jag ju de flesta vakna timmar där. Och dessutom tycker jag Mölndal med eller mindre tillhör Göteborg faktiskt :)

    När ska ni alla gifta er?

  • Olaulin

    Här är bröllop planerat till juni nästa år, exakt datum har varit det stora frågetecknet ganska länge nu dock. Jag jobbar också kontorstider och kan vanligen de flesta kvällar. Dock kan det bli lite svårt att hinna med denna vecka om det är aktuellt, vi fick hem en liten kattunge i lördags och kvällarna spenderas just nu åt att se till attt hon känner sig hemma och att den gamla katten vänjer sig vid att det finns en ny dam i hushållet, samtidigt som vi ska packa upp i nya lägenheten och åka tillbaka och visa den gamla lägenheten :) Men från och med nästa vecka är vardagen som vanligt igen och jag är gärna med på en fika framöver!

  • Olaulin

    Ja, jag ser då inga problem med att någon som redan är gift hakar på, snarare är det ju en tillgång för oss som inte är gifta än att träffa nån som gått igenom det hela redan ;)

  • Olaulin

    Söndag funkar för mig med, tid spelar ingen större roll. Dock är jag ingen morgonmänniska, speciellt inte på helgerna, så inte innan 9.00 tack :P

  • Olaulin

    Haha, vi får bestämma något som alla har med sig/på sig! Eller om vi har ett kod-ord, så vi vet att det är rätt personer vi börjar prata med ;) Det löser sig säkert, men jag tänker att vi kanske ska ha koll på hur många vi blir så vi inte missar någon? Kanske om någon ställer upp som kontaktperson som alla som vill vara med hör av sig till? Och som man kan säga till om man inte kommer sen eller man blir sen och vet att man kan hitta alla. Nu vet jag inte om detta blev rörigt, skriver på mobilen och kan tydligen inte göra ändringar bakåt i texten utan att radera allt så det får vara som det är nu :) Men om vi vill ha en kontaktperson kan jag vara det om ingen annan hellre vill! Mig spelar plats ingen roll för heller!

  • Olaulin

    Har skickat, så nu blev vi iaf fem :) Vad gäller ställe är jag kanske inte rätt person att säga nåt, har hittat typ tre ställen jag gillar och har förmågan att återvända till varje gång. En favorit som tagits upp här är Le Pain, men det finns ju några stycken, själv brukar jag gå till antingen den vid domkyrkan eller den vid Vasaplatsen.

  • Olaulin

    Låter bra! Ses vi utanför där då? För att vara på den säkra sidan, visst finns det bara ett Le Pain vid Vasplatsen? Det på Vasagatan? Så ni inte menar något annat än vad jag tänkte :)

  • Olaulin

    Åh, vad roligt ChristineL! Då får du berätta om hur det gick imorgon ;)

  • Olaulin

    Ja, tack så mycket för idag, det var väldigt trevligt! Vi får ta och boka in en ny fika framöver :)

    ChristineL, jättefin klänning!

  • Olaulin

    Jag är gärna med på fika på torsdag! Om det inte blir innan kl 17 vill säga :)

Svar på tråden Fikagrupp i Göteborg kanske?