• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Miss JH

    Åh vad kul att jobba på nr 2 . Vi har redan 3 barn och är nöjda där . Gosar med alla vänners bebisar istället nuförtiden.

  • JochP

    Miss JH, vi har också tre barn redan. Det är därför det här med bröllop har dröjt, har liksom haft fullt upp med massa småttingar. Men nu är minsta tre år så då känns det lagom att ta itu med det här giftermålet vi haft på gång i tio år.

  • kärlekensbrudpar

    Barn ät ju det bästa som finns! Min pojk är 4 nu och vill ha ett syskon :)

  • kärlekensbrudpar

    är ni som jag tänker på bröllop hela tiden typ? el är det bara jagSkäms

  • Miss JH

    Ja verkligen. Barn är underbara. Ska bli så mysigt att få ha med dem som näbbar med. Mina barn säger att VI gifter oss, hela familjen. Och så är det ju . Nu enas vi till "en" om du förstår hur jag tänker. Just nu har vi efternamn åt höger och vänster i vår familj men när vi gifter oss blir det äntligen ett och samma för alla . Och jaaaa jag äter, sover och sk**er bröllop just nu känns det som haha. Tur bröllopstorget finns för mina vänner börjar nog få sår i öronen.

  • jossanamir

    Självklart så är det bröllop i mitt huvud dygnet runt, alla dagar i veckan Tungan ute Tycker det ibland kan vara svårt att hejda sig när man pratar med vänner, för det enda fritiden går åt till för utom träning så är det ju planeringen av den stora dagen. Så på frågan "vad gjorde ni i helgen?"- var det länge sen jag INTE sa att vi förutom en massa olika saker även bröllopsplanerat!

    Hoppas bara att vännerna har förståelse och att de upplever dagen så fantastisk som vi hoppas att allt planerande kommer resultera i Glad

    Idag ringde vi bokade provsmakning av menyn, i helgen ska vi på konsultation av tårtan och vår påtänkta solist mailade över en inspelning där hon sjunger en av våra valda låtar. Det börjar närma sig fler saker att bocka av på listan med andra ord!

  • Miss JH

    Åh vad härligt att få höra solisten sjunga. Jag väntar ff på definitivt svar från han som vi vill ska spela på vår vigsel. Och sjunga. Ev kommer min ena tärna sjunga nån av sångerna. Han har sagt ja till 99% nu. Skulle bara kolla en sista detalj för att kunna spika det helt. Här hämtade vi hem en kräksjuk son från dagis idag . Så nu får vi se om resten av familjen klarar sej, annars blir det inget stan och kolla på ringar i helgen heller.

  • JochP

    Idag har vi bokat hotell för bröllopsnatten, skönt att det är klart! Nästa grej att fixa blir maten. Och...vi har inte fått iväg inbjudningarna ännu. De ligger här hemma och väntar. Måste bara få tid och sätta oss att skriva kuvert. I helgen är det kört för sambon ska bort hela helgen och jag får väl hitta på nåt skoj med barnen. Jag tänker också på bröllopet hela tiden och planerar i huvudet även fast det kan gå många dar innan vi gör något rent praktiskt. Jag och en kompis ska ha pysselkväll nån dag, då tänkte jag pyssla lite dekorationer.

  • Miss JH

    Jag har beställt 1 diadem till mej till bröllopet idag och 1 till flickorna. Så ännu ett steg på vägen.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013