Inlägg från: drömmer |Visa alla inlägg
  • drömmer

    hur gjorde ni som gifter er kl 14.00 eller hur ska ni göra ? hjälp

    Är det ingen som fotograferas innan kyrkan? Vi tänkte göra det, men ingen aning om hur jag ska trycka in det i min planering. Ska också gifta oss kl 14 .

  • drömmer

    Nu tycker ju inte jag att 7 är megatidigt så jag tror inte jag kommer vara så trött. Och skulle jag vara det så kommer jag nog inte känna av det för jag räknar med en underbar dag med massa kul. Vem har tid att bli trött då? .

    Vi vill fotas innan för att jag vill att barnen ska vara fina och rena, vilket jag inte kan garantera efter kyrkan . Jag vill också fotas innan jag gråter (kommer jag med all säkerhet att göra!) och innan jag får bubblor och/eller ris kastat på oss och kläderna.


    Jag räknar med att vi kommer fotas ca 11.30-12 och 1,5-2h framåt. Jag har en makeupartist som kommer hem till mig (eller där jag befinner mig) och gör mitt hår och smink och sedan hjälper mig med klänningen. Mina tärnor kommer också vara på plats och göra sitt eget hår och smink, samt min dotters hår och den andra brudnäbben i följet. Lunch blir ngn gång här under tiden .


    9.30 räknar jag med att påbörja smink och hår och innan dess är det bara frukost och dusch så jag hoppas jag känner mig lika lugn den stora dagen !!

  • drömmer

    Vi ska såklart också fotas efter, när vi verkligen är gifta på riktigt . Fotografen kommer vara med från förberedelserna tillls efter middagen och brudvalsen.

Svar på tråden hur gjorde ni som gifter er kl 14.00 eller hur ska ni göra ? hjälp