Inlägg från: Längtandsfull |Visa alla inlägg
  • Längtandsfull

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det känns att det börjar närma sig. Jag har nästan varje natt jobbiga drömmar om att vi blir försenade till vigseln eller att vi helt glömmer bort vigseln. Inatt drömde jag om att ca 15 minuter innan vigseln skulle börja så var barnen både hungriga och trötta så dom var jättegnälliga. Drömmer alltid om det jag fasar över mest.

  • Längtandsfull

    Min mammas bästa väninna gör vår tårta med lite hjälp från mig=) Hon är jätteduktig och jag har tårtbak som hobby och gör till kalas, bröllop, dop osv. Men det kostar endå mycket. När jag gör tårta på beställning tar jag 25-30:- / bit och det är billigt.

  • Längtandsfull

    Ikväll har vi suttit med bordsplaceringen så nu har alla en plats iallafall. Nu är det bara att flytta runt personer om man känner att något är tokigt. Men fy vad svårt det är men placering av alla=(

  • Längtandsfull

    Fick hem klänningarna till tärnorna idag från jenjenhouse. Jättefina men tyvärr inte nöjd med färgen. Funderar på att beställa hem tygprov och se om en annan färg är bättre. Någon som vet om jag får betala frakt för att skicka tillbaka klänningarna samt ny frakt för stt få hem klänningarna i annan färg?

  • Längtandsfull

    Carina10 : jättefint! Jag ska ha något liknande fast med slöja i också. Funderar mycket på om det blir bra med slöja i en halv uppsättning. Försöker leta bilder men finns nya bra bakifrån.

  • Längtandsfull

    Lakinna: va roligt. Va fick du göra?? Jag tänker på det ganska ofta att det snart bara är 2 månader kvar till bröllopet så en möhippa kan ju egentligen ske när som helst.

  • Längtandsfull

    Vår toastmaster håller i allt från det att vi kommer till lokalen. Sen kommer garanterat min mamma va där och hjälpa till gissar jag =) Min mamma är värd i kyrkan. Så vi har egentligen inte allt koll på vad som kommer hända. Vet att min mamma och vår toastmaster ska ses idag men har inte en aning om vad som kommer sägas.

  • Längtandsfull

    Min mamma kommer att ta dottern natten innan bröllopet och min svärmor tar sonen. Sen kokmmer dom med barnen till fotograferingen mitt på dagen sen ses vi igen i kyrkan.

    Min mamma kommer vara vardinna i kyrkan. se till att alla kommit och får satt sig rätt samt dela up vigselblad ocg en påse med ris.
    Hon ringer oss när alla satt sig så vi vet när det är dags att komma =)
    När allt är klart ser hon till att alla kommer iväg och åker rätt.

    När alla kommit till lokalen så tar toastmastern över. Mamma kommer nog endå ha svårt att släppa allt så hon hjälper nog till.
    Där ser toastmastern till att alla får något att skåla med när vi kommer in.
    Han ser till så att alla kommer in till sin plats och sen håller han ordning under middagen med tal och allt annat som kan hända.

    I köket har vi servitriser som tar hand om all mat och disk.

    2 st barnvakter kommer även vara med så när barnen inte vill sitta still lite så passar dom barnen.
    När barnen blir trötta så kommer dom åka hem till barnvakten/barnvakterna.

    Tror jag fick med allt..
     

  • Längtandsfull

    Sjörå : vi fick vänta 4 dagar längre än sista anmälningsdag. Vissa har tydligen välldigt svårt att planera och anmäla sig. Jag kan ioförsig inte förstå problemet.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!