Inlägg från: SingingFantacia |Visa alla inlägg
  • SingingFantacia

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vissa drömmar är roliga att läsa om andra känner jag nästan är synd om de som drömt så jobbigt med stressande drömmar.... Sjäv drömde jag att det bara var prästen, två i brudföljet och vittnena som kom till vigseln alla andra hade glömt bort det. Så på väg från kyrkan fick vi ringa runt till alla och fråga vart de var. När vi kom till festplatsen fick jag och min nyblivna fru. Duka fram allt, lagamaten och servera alla. Det värsta var när jag vaknade och hade känlan av att det hade hänt. Jag kände mig så oälskad. Var tvungen att ringa min w2b höra hennes röst.... Min blivande drömde däremot att jag var otrogen med mitt ex på bröllpsnatten. Hon trodde också att det hade hänt när ho var nnstans mellan sovandes och vaket tillstånd så hon messade mig och frågade om det var sant.... Skulle aldrig göra en sån sak men förstår att hon tyckte att det var jobbigt.


  • SingingFantacia
    Popruta skrev 2013-07-21 16:42:01 följande:
    Vilken  häftig!!
    Tack Solig Det känns lite roligt att ha en bukett man gjort tillsammans med sin blivande.
  • SingingFantacia
    Aug 2013 skrev 2013-07-21 17:35:59 följande:
    . Dom jäklarna har bokat ett Tandemhopp så det var bara glatt klä på overall sele osv, fick lite instruktioner av tjejen jag skulle hoppa med. Nervös som sjutton upp i flygplanet och upp i luften sen var det bara kasta sig ut 4000m upp rätt ut! Hur häftig upplevelse som helst!! Fick även detta på film men den har jag inte fått se än.
    Åh vad kul. Det ä något som står på min att göra lista.
  • SingingFantacia

    Just nu ligger allt bröllopsfix på is. Istället ligger man på Astrid Lindgrens Barnsjukhus och väntar på att dotra ska opereras. Hon har fått en öroninflammation som inte ger med sig. Den har spridit sig till nerver och hon har en halvsidig ansiktsförlamning. Drt får än lixom att inte kunna tänka på annat än henne. Stackars jänta först blir hon huggen av hunden i ansiktet och huvudet sen fyra månader senare detta. När ska det ta slut. Jag hoppas så att hon blir frisk innan den stora dagen annars är det bara att skuta ipp det för gifter mig inte utan henne. Så ett varningens ord till er som har barn se till så att de inte får allt för mycket badvatten i öronen i sommar. Speciellt inte från hemma poolen för det verkar vara boven i dramat.


  • SingingFantacia

    Vad har ni gör planer veckan innan vigseln? Jag har fått ett presentkort på att färga ögonbryn och gransar. Då kunde jag lägga till en midre dumma och uppgradera så jah får ansiktbehandling också. Har bokat in nagelförlängning och fix med dem ox Och sen en spray tan, har fått mer färg än jag brukar dock då lyckas jag inte dra på mig några ränder så avbokas den. Sen jobbar min mor med fotvård och vaxning så hon ska fixa det. Så blir lite av en spa vecka kan man säga. Sen får vi se hur dotra mår om det blir av alls.


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!