• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • Deede

    Heart80 - var finns det såna hemsidor?


    Behöver oxå nåt som är lätt att fixa till =)


     


    Vi var på bröllopsmässa i Helsingborg i helgen.


    Var inte såå givande för oss eftersom vi har det mesta bokat, men vi hittade låten som


    vi vill att solisten sjunger iaf =)



    ">


    Han sjöng på mässan å jag älskar hans röst!


    Men vi kommer nog bara ha den på svenska/engelska.


     

  • Heart80

    Deede: vi valde "minbrollopssajt punkt se" det finns säkert många fler.

    Vi ska på bröllopsmässan här i Örebro om ett par veckor. Tror att vi kan mötas av samma känsla som er men det känns rätt mysigt ändå tycker vi. Hoppas ni kände på samma sätt  

  • Aug 2013

    Här har vi en till Augusti brud, bokade kyrkan och lokal idag då det tidigare bara varit prel bokat så den 17/8-13 är det äntligen dax efter 7års förlovning!
    Kan inte riktigt förstå att vi verkligen ska gifta oss!
    Sambon har inte velat det tidigare för han tycker giftemål är "onödigt" men nu efter en weekend bara vi två så har han vänt helt, då han även "friade".
    Nu är det han som planerar, bokar och är bara helt underbar!

    Har även köpt min klänning igår!
    Nu ska inbjudningarna knåpas ihop såfort vi i slutet på veckan har tillfrågat bestman/toastmaster.
    Det är i nuläget endas min tärna som vet något, inte ens våra föräldrar så det kommer bli otroligt kul att bara skicka ut inbjudningarna. Så som dom har tjatat i alla dessa år!

    Hoppar in här i tråden och bollar ideer/inspiration.

  • Sjörå

    Här står det allmän still just nu. Det är ändå så mycket som händer i vårat liv. Idag fick jag besked om att jag får min anställning förlängd med sex månader t.o.m. den sista augusti så nu känns det som om vi i lugn och ro kan koncentrera oss på planera bröllopet igen. 

  • lillasofie
    Sjörå skrev 2013-01-28 19:55:04 följande:
    Här står det allmän still just nu. Det är ändå så mycket som händer i vårat liv. Idag fick jag besked om att jag får min anställning förlängd med sex månader t.o.m. den sista augusti så nu känns det som om vi i lugn och ro kan koncentrera oss på planera bröllopet igen.

    Härligt!


     


    Snart får jag hem mina skor och min underkjol! Kommer denna vecka nångång (om inget går snett) och det ska bli så kul att få prova allt tillsammans och se hur/om det passar ihop


     


     


     


    Hur tänker ni med underkläder? Jag har några få kilon jag vill bli av med, men det känns inte som några problem. Däremot har jag efter 2 barn en mage som jag inte tror försvinner lika lätt Vet inte om man ska ha värsta trosorna som håller in, eller nån torsette (?) (typ korsette light) eller om magen helt enkelt får finnas där Vad ska ni ha för underkläder???

  • Fröken Finemang
    lillasofie:Vet inte om man ska ha värsta trosorna som håller in, eller nån torsette (?) (typ korsette light) eller om magen helt enkelt får finnas där Vad ska ni ha för underkläder???
    jga kommer ha "värsta trosorna" :) 
    Sen kommer magen helt enkelt finns där iaf, men ändå :)
    det är bekvämast för mig =) 
  • Sjörå

    Jag kommer att ha vanliga sköna bomullstrosor. Eftersom min brudklänning kommer att ha en inbyggd korsett litar jag på att den håller in magen. Och gör den inte det får jag leta efter hålla in magen trosor. Men så är jag lite petig också och vill gärna kunna andas under vårat bröllop. 

  • Poppee

    Under bröllopet blir de något som slimmar lite mer haha fast har ju andra underkläder till bröllops natten =))

  • Aug 2013

    Mina tankar är att se hur mycket jag hinner gå ner innan den stora dagen. Finns den "fina" magen efter 2 barn kvar då med så får det nog bli någon typ utav "värsta trosorna" men det känns som man kan hinna hitta det då när det är någon månad kvar bara. Det finns ju lite var stans i butikerna nu för tiden!

    Jag sitter i inbjudningskorts djungeln.
    Hur sjutton ska dom se ut?!
    Göra själv eller beställa.
    Hur gjorde ni?

    våra färger är grönt/vitt/rosa någon som har något tips.
    Tänkte mig först något liknande detta http://www.brudobrollop.se/gds/inbjudningskort.htm men hittar ingen fin tapet som kan göra sig bra på korten.

  • sommaren13

    Här är det lite förändringar i både lokal och kyrka...

    Vi bestämde oss för en paketlösning och då var vi tvungna att byta lokal, kyrka och datum. Så nu är det den 17/8 istället för den 24/8. Rätt skönt att bara kunna lämna över dukning och sånt till nån annan, vi kommer dock att ge lite tankar om hur vi kan tänka oss dukningen.... 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!