Inlägg från: Lakinna |Visa alla inlägg
  • Lakinna

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Fick ett samtal från juveleraren idag att min ring kommit (1 vecka för sent, men ändå). Åkte spänt dit för att upptäcka att de gjort ringen i vitt gult istället för rött!! De säger att de hinner göra en ny, så jag får väl tro på deras ord! Lite nervöst nu.... MEN vi blir gifta oavsett, right?!

  • Lakinna

    Confuzed86: åh vad kul att klänningen kom idag, passade den då., har ju följt dig i de andra trådarnas och jag hoppas den blev precis sådär som du önska!

    Här hemma har vi jobbat på bra idag, gjort alla namnskyltar (väldigt pilliga), ordnat med bubblor, nästan skrivit klart vårt festprogram, påbörjat vigselprogrammen, ordnat transporten mellan kyrkan och lokalen, klätt in tändsticksaskar, ordnat med toalettkorgar, fixat med bordsplaneringstavla..... Vi kör lite intensivdagar nu för att kunna ta det lugnt (så gott det går....) nästa vecka. Mest orolig för vädret nu, men det kan vi inte direkt påverka ändå....

  • Lakinna

    Ja nu börjar det bli dags på riktigt för "vår" tråd, spännande! Känns nästan lite overkligt när man hängt med i denna tråden från början. Stort lycka till och grattis till alla 3 augustibrudar!!

  • Lakinna

    Ni som inte träffat prästen än behöver säkert inte oro er. Vi ska träffa vår präst på tisdag och gifter oss på lördag. Vi har gjort ett vigselprogram att ta med och visa prästen och om han ger ok så printrar vi ut resten så att vi inte gjort det i onödan.

  • Lakinna

    Fick lite tråkigt besked idag, frisören ringde och berättade att hon legat på sjukhus och egentligen är sjukskriven i 2 veckor (brutna revben och handledsfraktur). Hon sa dock att med hjälp av smärtstillande kan hon fixa mig ändå, men inte mina två tärnor. Jag förstår detta givetvis och det kunde ju inte hon hjälpa (hon hade blivit avkastad av sin häst), men det känns ju ändå jobbigt att få tre dagar innan bröllopet. Nu blir det så att jag fixar mina tärnors hår innan vi går till frisören för att fixa mitt, hoppas det blir bra ändå! (jag är på inget sätt frisör, men brukar fixa mitt eget hår ganska ofta). Håll tummarna för mig!

  • Lakinna
    jenniferochaugust skrev 2013-08-07 10:53:06 följande:
    Okej... var hos sömmerskan igår och började nästan grina.
    Jag hade lagt på mig flera centimeter i midjan under min TVÅ veckor långa semester där jag dessutom tränade flera dagar. Hur är det möjligt? Alltså min värld rasade samman och helt plötsligt var jag världens fulaste, världens tjockaste och klänningen var SÅ FUL. Jag kände sånt otroligt självförakt på en gång, så misslyckad. Hur man man gå upp i vikt innan sitt eget bröllop? Hur dum frå man vara? Jag skäms!
    Och efter det känns ingenting bra längre... :(
    Usch vad jobbigt, du var inte svullen bara då? Spannmål eller laktos kanske? Kan du fortfarande ha klänningen? 

    Tror som de andra sa att det kanske kan vara ett stressymtom så försök ta det lugnt, ät bra och fortsätt träna så kanske kroppen återgår till det normala.

    Tror det bara är du som tyckte att du var världens fulaste och tjackaste, två cm är inget någon annan kommer märka utan du kommer vara den finaste bruden ändå!
    Lycka till!
  • Lakinna

    uhhh orolig för vädret i helgen.... har varit fint så länge nu så då är det typiskt att det verkar vända, regn idag åtminstone :(

  • Lakinna

    Åhhhh imorgon är det dags! Trodde verkligen inte att jag skulle bli nervös, men nu börjar jag faktiskt känna av pirret! Vaknade halv 7 och kunde inte somna om så vi åkte till mitt jobb och skrev ut det sista (lika bra att ta vara på tiden). Så fort affären öppnar (kl 10) ska vi åka och köpa blommorna till bordsdekorationerna. Efter det ska vi till lokalen och pynta det sista (personalen där dukade igår). I eftermiddag ska jag på manikyr medan min mamma och faster gör bordsdekorationerna. Vid 6 kommer mina tärnor hit för tjejkväll och sen i säng tidigt!! (Mannen med Bestman sover på hotell) Hoppas bara jag kommer kunna somna!
    Hur går det för er andra 10 augustibrudan? Pirrar det? :)

  • Lakinna

    Idag är det dags!!! Klockan ringer om en timme, men jag trodde väl egentligen aldrig att den skulle behövas idag egentligen.... Pirr Pirr i magen! Idag blir jag fru!

  • Lakinna

    Nu har vi fått lite bilder från fotografen! Vi hade en underbar dag ch jag kände mig som en prinsessa hela dagen.... önskar bara jag kunde få bara klänningen fler gånger :)



     


  • Lakinna

    Lislj skrev 2013-08-18 19:45:38 följande:Lakinna, vilka fantastista bilder! Ni ser helt magiska ut!TAck så mycket! Det var magiskt :)1337Lise skrev 2013-08-18 21:15:47 följande:Åh nej, när man ser så där vackra bilder med en sådan vacker klänning så börjar man tvivla på sina egen brudklänning. Jag vill också ha en sagoklänning med sagoslöja! Jag förstår att du kände dig som en prinsessa =')Åh tack! Du behöver säkert inte oroa dig, jag kände likadant när jag såg andras bilder men dín klänning är säkert helt rätt för dig och du kommer stråla på din dag!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!