• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • NinaH

    Det måste väl bero lite på hur många gäster man har också. Vi blir nog runt 100 och då tar nog minglet efter vigseln längre tid plus längre tid att mobilisera sig in i festlokalen.


    Hur tänker ni med foto före eller efter vigsel?


    Jag är en sån lipsill så jag kommer se helt rödgråten ut efter vigseln, så det kanske är smartare att fotas före?

  • Lakinna

    tack alla ni som svarat, känner mig lite lugnare nu när jag ser att fler tänker som vi. Det blir nog en bra tid att sätta igång, som Sjörå påpekade så vill vi kunna fotas i lugn och ro :) 
    Tack! 

  • Fia1985

    Men shit tjejer.... Ni har ju planerat ALLT! Det är nu jag känner stressen Spöke Jag har sagt 10 augusti till dom närmaste och har väl egentligen inte planerat et skit! Haha. Men grovplaneringen gjord! Letar lokal nu, ska sy upp min klänning, beställa ringar från USA och ha en buffe. Ett budget bröllop! Hoppas att vi lyckas! 


  • Poppee

    Haha vi har just börjat planera, vi vet iaf kyrka och datum de e typ de så nu börjar allt planerande.. När börjar ni skicka ut inbjudningar'?

  • Längtandsfull

    Har inte alls koll på hur lång tid allt kommer att ta. vet bara att vigseln börjar 15,00.


    tror vi kommer åka ner till havet och fotografera efter vigseln.


    Då hinner alla gäster komma till lokalen och festvärdinnan hälsa alla välkomna och det bjuds på


    champange som det ska skålas med när vi kommer..


     


    Kul att höra att det är fler än vi som inte börjat planera än.


    Idag har vi bokat kyrka och lokal det är det enda. =)

  • lillasofie

    Oj här hemma har det stått still i planeringen nästan helt under julen! Men nu i veckan har vi bokat hotell för bröllopsnatten (barnen sover hemma så vi måste sova borta känner jag ) och fotograf är bokad. Näst på tur är att bestämma mat hos caterigfirman, fixa till klänningen hos sömmerska och kolla ringar

  • Sjörå

    Här står det också still just nu. Nästa steg blir att bestämma vigselförrättare men jag tar tag i det efter helgen. Det är så få som svarar på kommunen på helgen och tur är väl det. Jag funderar på att börja skriva på en checklista, det känns som om det är  så mycket man ska hålla i huvudet samtidigt att det börjar bli lite fullt och rörigt där. Är rädd att jag glömmer något också. 

  • Pandy

    Hej!


    Vi har precis bestämt oss för att nu jäklar ska det bli bröllop i sommar =) och så smått börjat planera. Det finns ju maaaassor att fundera över. Vi vill inte ha något stort och pråligt utan mer familjärt och kul - och borgerligt. Men ändå, det är ju många beslut som ska tas - bara som exempel: vill vi ha tärnor/best man, hur vill vi ha ceremonin m.m. gånger tusen.... Pirrigt!


    En sak jag funderar över nu är om man ska ha något litet färgtema. Vad känns augusti? Har ni andra någon genomgående färg? Tex från inbjudningskort till tex mannens slips och servetter på festen....?


     


     

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!