Inlägg från: Aug 2013 |Visa alla inlägg
  • Aug 2013

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    SingingFantacia skrev 2013-04-15 16:40:25 följande:
    Ska gifta mig 10 augusti som jag skrivit tidigare i tråden och kommer fortfarande göra det. Men nu har det hänt en tragedi i familjen. Då min 13åriga dotter blev atackerad av vår hund och fick sy 22syugn i ansikte och huvud och hunden fick avlivas. Så har så svårt att komma tillbaka till lyckoruset av att planera inför den stora dagen. 
    Hur ska jag få tillbaka känslan... 
    Vad tragiskt med dotter och hund SingingFantacia Hoppas att dottern läker snabbt och att du kan finna lyckan i att planera snart igen, det kommer nog snart ska du se. Som Soderpling skriver så måste det ju fortsätta så ni får en underbar dag!

    Bra kämpat Soderpling vad duktig du är!
    Du ska nog se att en bra sömmerska ska kunna ordna det mesta, jag bävar lite inför att klänningen ska bli för stor jag med då den redan sitter mycket lösare än då jag köpte den och jag nu kämpar på med att gå ned mer. Men om så sker så får jag hitta en sömmerska jag med ;)
  • Aug 2013

    Här har jag haft sambon hemma i två dagar med en sån ni vet killförkylning, han var döende och kunde inte jobba ;) Men tji fick han för här har vi ett bröllop att planera och vips så var han frisk och kan jobba imorgon ;)

    Har fått massor gjort dessa två dagar.
    Osa trillar in.
    Fixat solist.
    Bestämt låtar till solisten samt in och utmarsch.
    Bokat präst samt vigelssamtal med henne.
    Varit och skulle få ett slutpris på våra ringar då vi fått två olika. Fick då se att dom hade ett supererbjudande så vi får bådas ringar för 1900:- om vi bara ändrar utseende lite och sambons ring blir då mycket snyggare!

  • Aug 2013
    Grodprinsens brud skrev 2013-04-23 19:55:58 följande:
    Vi har precis skrivit ut papperen för hindersprövning och namnbyte och har preliminärbokat en dag för samtal med prästen... 

    Suck... Vi tvistar fortfarande runt om efternamn... Vi vill båda att den andra ska byta av varierande skäl och ingen av oss vill egentligen ge sig. Jag misstänker att jag kommer bli den som får byta i slutändan men ändå... Morr.. Barnen heter samma som pappa så det är bara jag som inte heter samma... Hur gör ni?
    Åh här håller vi på med samma diskution!
    Fast här är det nu så att båda kan tänka sig att byta och tidigare ville ingen ;)
    Barnen heter samma som sambon redan så det lättaste är väl att jag byter.
    Vet någon om man annars måste göra ett byte på barnen eller blir det automatiskt på något vis? Får man då betala för ett byte eller kan man bara byta på barnen som för oss vid ett giftemål?!
  • Aug 2013
    confuzed86 skrev 2013-04-24 17:50:58 följande:
    Åh vad glad man blir när saker går som man vill!! Jag har fått klartecken av en tjej som kommer göra vår bröllopstårta och hon är grymt duktig! Hon visste först inte om hon hade semester eller inte när vi ska gifta oss. Men nu visste hon och kommer göra den! Om här är någon i Borås trakten så rekommenderar jag henne! Hemsida: mycakes.se Tydligen blir vi runt 22 pers på möhippan om alla kommer, undra vad som kommer hända.... Vet INGENTING! Haha Tjejer, vi som gifter oss den 17 aug... Det är bara 3 månader och 24 dagar kvar!! :)
    Vet du redan vilka som ska vara med på din egen möippa?!
    Det får dom sköta utan mig om det blir någon (Fast det har jag redan fått hintar om)

    Oj oj oj. 3mån och 24 dagar! Känn ingen press tjejer men de är inte länge kvar nu :) :)

    Jag har idag fått noter samt text skickat till mig från låtskrivaren som har skrivit den som jag fastnat för till vår solist så otroligt skönt då den inte fanns att hitta på någon sida där man köpet noter.

    Skönt att små pusselbitar börjar falla på plats nu :)
  • Aug 2013

    Visst är det spännande!
    Tänkt att vi ska få två dagar som alla ska bry sig om oss tjejer ;)
    Jag är lika nyfiken jag men endå helt ovetandess just nu vad och när det kommer hända.
    Har därimot sagt att helgen innan bröllopet kan jag inte för då ska jag jobba och så vill jag gärna att dom delar upp min och sambons svensexa så den andra kan ta barnen den dagen den andra ska iväg. Dom är så små och jag vill inte att det ska bli "läskigt" att några kommer och hämtar mamma eller pappa och bara sticker iväg.

    Hår och smink: Nja jag vet att jag vill ha håret bakåt men utsläppt med stora lockar, har masssor med hår så det ska nog gå att få till något fint. Ska prova lite i Juni har vi bokat ni.
    Smink tycker jag är svårare men har fått ett tips från tjejen som ska göra maket vilket jag tyckte var otroligt fint.


  • Aug 2013

    Ja jag tycker det känns precis lagom. Bara jag inte känner mig förlite sminkad, jag brukar ha mycke mörkare sminkningar för det mesta men vi ska testa oss fram lite och se :)
    Ja jag har funderat lite på att ha lite uppe och lite ner jag med men vet inte exakt vad jag vill ha så får se efter vi testat oss fram.

    Jag gillar den här frisyren också men vet inte riktigt om håret räcker till det då måste jag nog ha lite löshår i.
    Kommer att ha en axelbandslös klänning iallfall så jag vill ha något ner så det inte blir för kalt runt halsen osv :)


  • Aug 2013

    Självaklart, sminkningen är ju superfin så stjäl på du ;)
    Okej, skönt att ni endå gjort något ihop förut så du vet vad hon kan om man säger så.
    Ja lägg gärna upp en bild, alltid kul att se vad andra tänkt och få lite inspiration :)

  • Aug 2013

    Vad roligt du har precis samma bild som den buketten jag har som inspirationsbild :) Men min kommer att gå mer i vitt och grönt, ev någon lite rosa detaljt eller så men inte helt 100 än.

    Åh det kommer att bli så fint!
    Jag känner mig lite som när man väntade på julafton när man var liten, när man hoppas få det där man alltid önskat sig. Hoppas verkligen att det blir så att man får det man alltid velat ha och att inte hela dagen blir en flopp och inte alls som jag tänkt mig, Det är en utan mina största mardrömmar!

  • Aug 2013

    Jag ska skicka in vår hindersprövning imorgon,eftermånga om och men så är det bestämmt att jag kommer att byta till sambon och barnens efternamn :)

    Vi kommer ha vårat vigselsamtal den sista Maj och gifter oss den 17 Augusti.
    Vi gick in på vår pastorsexpedition och bokade och "valde" präst.

    Ja sminkningen är underbar!!

  • Aug 2013
    gaybruden skrev 2013-05-03 12:35:23 följande:
    Vi har stora funderingar på bil. Ska vi lägga ut pengar på limousine från bröllopet eller ska vi våga fråga en granne vi aldrig pratat med som har en snygg vit bil som vi kan tänka oss åka i? Liksom hur börjar men ett sådant samtal? Annars är de flesta stora detaljer klara och vi vet ungefär hur resten ska vara. Vi har inget tema utan kör en enkel trädgårdsfest hemma hos oss. Blir inte så många gäster så vi kan köpa lite biliigare partytält så vi slipper oroa oss för hur vi ska göra om det börjar regna.
    "Bilfolk" är ofta väldigt måna och stolta över sina fina bilar så om ni frågar grannen om det skulle gå bra så blir han/hon säkert väldigt glad ;) Är väl bara börja något i stil med. -Hej vi ska gifta oss i sommar och har ju sett er åka förbi i er fina bil, undrar om ni skulle vilja köra oss på vår bröllopsdag?!

    Angående kemtvätt utav klänningen tjejer så tänk på att när den tvättas så kan den ändra storlek, bli sen osv beroende på vad det är för kvalite osv på klänninge. Bara en tanke att ha med sig så ni inte gör det och så blir det itne helt rätt efter det, skulle vara en riktig mardröm.

    Psalmer har jag inte ens tänkt på, måste man ha det?! :/ Får nog gå inoch kika efter någon vi kan gilla på kyrkomusik.se.

    Inmarsch blir iallfall.  För alltid - Sara Löfgren.
    Solisten kommer att sjunga.  Du är allt -  Sonja Alden samt,  Den här stunden (svensk variant utav From this moment on )
    Utmarsch har sambon fått välja och har är mer än nöjd. Det blir Top Gun Anthem - Steve Stevens.

    Hindersprövningen är nu inskickad och igår beställde vi vigselringar, vi böt även in våra förlovningsringar eftersom vi endå inte ska ha dom efter vigseln så det känns lite konstigt att gå utan ring nu till den 17/8.
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!