Inlägg från: Längtandsfull |Visa alla inlägg
  • Längtandsfull

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Ja våra ska va med i kyrkan och en stund vid middagen men när dom blir trötta och uttråkade så skulle de va bra med någon som kan ta hand om dom. Först så tänkte vi att svärmor kunde köra hem dom till sig och se till att dom somnar så skulle vi ha någon Som satt där tills svärmor kom hem på natten. Men för att hon ska slippa det ansvaret och kunna dricka vin i godan ro så vore det bra att hitta en annan. Problemet är ju att alla är med på festen. Vill inte lämna dom till vem som helst. Både vi och barnen måste känna sig trygga...

  • Längtandsfull

    Jättefin klänning och vilken man du har.. =) Jag har också köpt min klänning men den ska sys in endel och ändras så den blir precis som jag vill =)

  • Längtandsfull

    Jag tänkte köpa klänning från jenjen men jag och mamma skulle bara ut och kolla vilken modell jag gilla.. Men efter mycket letande så hitta jag en jättefin på rean. Men endå långt över vad jag tänkt i pris. Då sa mamma att hon skulle betala den så de blev köp.. Nu ska den sys in och ändras lite på så den blir precis som jag vill ha den.

  • Längtandsfull
    SingingFantacia skrev 2013-02-12 21:22:48 följande:
    Ah dukar och servetter kan vara bra att kolla på. bordsdekorationer har jag/vi koll på. 
    Tårtan funderar vi på att göra själva. Men har hört att det är otur, någon fler som hört det? I så fall får mamma min fixa den. 
    Det betyder barnlöshet..

    Inget vi behöver oroa oss för =) Kommer göra vår tårta ihop med min mammas vännina/vår toastmaster.
  • Längtandsfull

    Jag har länge kollat på dekorationer och dukning.
    Kommer köpa allt från USA.
    Ska lägga beställningen ikväll eller imon.. 

  • Längtandsfull

    Mycket är klart så jag funderar på vad vi kan hitta på mer tills augusti. Idag ska vi beställa allt till dukningen och dekorationen i lokalen. Såfort det kommer hem ska vi produkt för att se om det saknas något. I nästa vecka kommer underkjolen jag beställt. Då ska klänningen provas igen. I slutet på februari ska sömmerska börja sy in den=)

  • Längtandsfull

    Vad ska ni andra ha för mat?? Catering, buffé eller ska ni göra något eget?? . Vi ska göra egen förrätt som kan tillagas minst dagen innan Och som kan stå klar på bordet när alla kommer. Blir nog tunnbrödsrulle med något gott i. . Vi ska troligtvis köpa en buffé grillbricka från ICA. Men för att slippa allt spring som blir på buffé så ska tjejerna i köket få lägga upp mat På tallrikar och dela ut. . Efterrätt blir tårta och kanske macrons. . Sen drar dansen igång.

  • Längtandsfull

    Cathelica : varför ska ni gifta er idag?? Varför inte vänta till augusti??

  • Längtandsfull

    Cathelica: ok. Lycka till idag och hoppas att det blir helt fantastiskt =) Synd att det är så dyrt med catering..

  • Längtandsfull

    Vi ska ha ljuslila (lavendel) som färgtema. Dukningen, alla blommor, övrig dekoration i lokalen samt männens cravatter/slipsar och tärnornas jag klänningar kommer följa färg.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!