Inlägg från: Sjörå |Visa alla inlägg
  • Sjörå

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Makeupmyday skrev 2012-10-08 21:09:48 följande:
    Åh va tråkigt! Är det en ovanlig modell då? Det finns ingenting som påminner av någon annan tillverkare?
    Det är en Alfred Angelo och en så länge har jag bara sett den hos dem. Alltså inte något som påminner om den hos andra tillverkare. Däremot har jag sett den på någon Kinaklänningssida men även där tycks den vara rätt ovanlig. Pratade med Mejan på Matildas brud och fest och det verkar som hon kan sy upp en liknande i Kina. Hopppas bara på att den blir lika bra eller bättre än originalet.
  • Sjörå
    JossanKossan skrev 2012-10-15 05:56:25 följande:
    Hoppas det löser sig med klänningen, skulle bli tokig om jag hittade en och sen att den inte skulle finnas. Du skulle inte kunna ringa till några återförsäljare och fråga om dom har klänningen kvar? Den kan ju skickas på posten om det vore så?
    Tyvärr så sys den enbart på beställning så det brukar bara finnas ett exemplar hos återförsäljarna, i storlek 34. Och så liten är jag inte. För att komplicera det ytterligare så är det en klänning med en avvikande färgdetalj. Så det räcker inte med att någon återförsäljare har klänningen, den avvikande färgen måste också vara rätt.Nästa måndag ska jag till ett ställe i Stockholm som säljer Kinaklänningar och kolla hur deras kvalitet på klänningar är.
  • Sjörå
    JossanKossan skrev 2012-10-15 18:40:20 följande:
    Vad är det för butik? Ska också till Sthlm och kolla klänningar, kan kanske vara värt att åka dit.
    Matildas brud och fest i Sundbyberg. Finns på Facebook och om man googlar på henne. Jag har bara haft mailkontakt med henne än så länge men där är hon väldigt trevlig, svarar snabbt och är tillmötesgående.
  • Sjörå

    Det har löst sig med min brudklänning. Affären i Sundbyberg kan låta sy upp en sådan åt mig i Kina. Känns jätteskönt. Fick prova och känna på de olika klänningarna och jag tycker att kvaliteten var helt underbar. Så jag känner mig trygg i mitt val av brudklänningen. Den stora fördelen här är att de syr efter ens mått och inte efter en storlek. Skönt för mig som har stor rumpa och mindre överkropp. I helgen ska vi till Stockholm, jag och min blivande alltså, och titta på vigselring.

  • Sjörå

    I helgen provade vi vigselringar i Stockholm och nu har jag bestämt mig för vilken jag ska ha. Den blir en ring utan diamanter, min plånbok har inte riktigt råd med en med diamanter. Kändes väldigt ovant att ha en såpass bred ring på fingret men det var snygg och är nog mest en vanesak. Har köpt en billig stålring från Ebay i ungefär samma bredd som jag ska prova med och se om jag kan ha en såpass bred ring.


     


     


     


     

  • Sjörå
    Ememem skrev 2012-11-07 20:07:24 följande:
    Vi har nyligen flyttat upp till Norrköping så det är inte helt lätt att planera ett bröllop på distans.
    Välkommen till Norrköping. Vi planerar också bröllop på distans eftersom vi ska gifta oss utanför Göteborg. För att krånga till det lite extra så jobbar jag i Enköping i veckorna och träffar bara min blivande man på helgerna.
  • Sjörå

    Jag provade brudkläninngar på Stockholms brud och fest på Hornsgatan (kommer inte ihåg numret men det står på deras hemsida). En butik som hade väldigt väldigt mycket klännigar och trevlig personal. Hade min klänning inte utgått från försäljaren så hade jag köpt den där.

  • Sjörå

    Här står det allmänt still just nu. Vi försöker boka vigselförrättare, en borgerlig sådan men är ute i för god tid för det är ingen som vill boka in ett datum redan nu. Funderar på om vi ska börja skissa på texten till festhäftet, tänkte oss en beskrivning på tre ord om varje gäst. Vi var på ett bröllop i somras som hade en sådan text och det var mycket trevligt. Till exempel (tar mig själv som exempel). Vad du pratar med personen om:


     


    Sofia Jönsson - Georg Jensen, julmobiler och katter


    Vigselring är bestämd, pengarna till den är ihopsparade (bland annat från ett arv efter mormor) och klänningsmodellen är bestämd. Nu ska jag bara gå ner i vikt också

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!