Inlägg från: Alvstina |Visa alla inlägg
  • Alvstina

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Sen tårta till efterrätt :)

  • Alvstina

    Vixan och Cathelica, det är samma för mig. Blev friad till i mitten av december, på min födelsedag och i mellandagarna bestämde vi att det skulle bli bröllop i år. Vi har inte heller skickat ut våra inbjudningar. Tänkte försöka göra det till månadsskiftet feb/mars. Vi fick tips från tjejen som hjälper oss med festen att inte har för lång OSA-tid, max 2 månader, så då har vi OSA senast 30/4.

  • Alvstina

    Vi försöker köra budget så spotify är det som gäller här. Eventuellt blandat med lite karaoke om någon vill :) Fast vi har inte kommit så långt i de planerna.

  • Alvstina
    Poppee skrev 2013-02-23 19:51:36 följande:
    Amandizzen grattis till graviditeten =) själv har jag fortfarande inte hittat någon lokal än, vad betalar ni för en lokal?
    Vi har valt Strövelstorps bygdegård (ligger mellan Helsingborg och Ängelholm) och betalar 2000:- för hyra. Sen är det ett par som sköter all service och maten. Serviceavgift är 2000:- och där ingår dukning, städning, enklare blomsterarrangemang.. Vi känner att det är ett pris vi har råd med och så behöver vi inte göra jobbet själva. Maten fanns att få i olika prisklasser också. 
  • Alvstina
    Cathelica skrev 2013-02-21 15:17:07 följande:
    Ang. dansen ska vi dansa vanligt, men til nothing else mathers av Metallica, så den passar oss så!
    Samt våran musik smak :)

    Jag vill visa er vårat program, altså innuti skal det stå lite om alla gästane och så..
    Vad mer? tips?

    Det är front o baksida, derav är ena siden blank, samt at vi skal ha två per A4, derför ser det så ut.
    Färgen är bara tilfäldig så vi skal ha svart utskrift bara, men på färgat papper enligt vårant tema :)
    Va tycks?
    Tycker att ugglorna på ert bröllopsprogram är jättesöta! Var har ni hittat den bilden? Vi ska också ha information om gästerna i vårt. Kommer också att ha menyn för kvällen samt tack till de som hjälp oss speciellt inför bröllopet.
  • Alvstina
    Lally skrev 2013-02-24 19:11:33 följande:

    Någon som har tips om vart man kan köpa tärnklänningar? Letar förbrilt efter lila klänningar till mina tärnor. Jenjenhouse ser ju bra ut, men har hört så mycket dåligt därifrån... Vågar man? Hur gör ni? Vrat köper ni? Sy upp? suck... Svårare med tärnklänning i rätt färg än brudklänning tycker jag... haha. 


    Jag har skickat efter min brudklänning från dinobridal.com och är jättenöjd! 3 veckor tog det innan jag hade klänningen. Om du har funderingar på att köpa klänningar från kina ska du titta i kinaklänningstråde här på BT tycker jag :) www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3949530.html Där fick jag själv en del tips inför mitt köp.
  • Alvstina

    Klänning och underkjol är här nu. Beställde klänning från Kina och den kom för någon vecka sedan. Underkjol kom idag och såhär blev det :) Får förmodligen sy in klänningen en aning så att den inte glider ner.

    Snart åker inbjudningskorten iväg. Gifter oss 24/8.


  • Alvstina

    Min sambo har sett klänningen och mig i klänningen. Vi ska ändå fotograferas innan vigseln så då lär han ju se mig i vilket fall innan vi möts i kyrkan ;)

  • Alvstina

    Har ni bestämt vad ni ska ha för brudbukett än? Vilka blommor och färger?

  • Alvstina

    Jag har inte alls bestämt mig. Föll för en bukett jag såg någonstans här på bröllopstorget, har dock inte pratat med någon florist om vad det skulle kosta.


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!