• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • Grundell

    Tjenixen alla blivande brudar!!Var ett tag sedan jag skrev här inne. För oss går allt bra. Det mesta är redan klart det är SÅ skönt så jag skall njuta av sommaren  Hur går det för er andra??   

  • Cathelica

    Va bra att du kan njuta Grundell :)
    Vi känner väl att det mästa börjar falla lite på plats, alla har tackat ja til inbjudan också, förutom två par, men dom har ett par veckor kvar på sig också :)

    Lite fundersam på dekor än.. Dog vi har lite "tivioli, pastell, vintage" tema.. Vi får se, men tror nog vi kör på ljusfat :) 

  • Längtandsfull

    Fick hem klänningarna till tärnorna idag från jenjenhouse. Jättefina men tyvärr inte nöjd med färgen. Funderar på att beställa hem tygprov och se om en annan färg är bättre. Någon som vet om jag får betala frakt för att skicka tillbaka klänningarna samt ny frakt för stt få hem klänningarna i annan färg?

  • Fröken Finemang



    såhär typ kommer mitt hår se ut!

    Köpte näbbskor å diadem idag.

    Imorgon ska jag prata bukett och frisyr med salong. Har en hårtjej egentligen, men ska höra med nån av salongerna i byn här..
  • Sjörå

    Jag försöker bestämma vilken typ av frisyr jag vill ha. Har alltid tänkt att jag ska ha halvuppsättning men nu börjar jag tveka och kanske ska ta en heluppsättning istället. Tänker att det kan bli varmt med halvuppsatt hår. Nåja, jag har två veckor på  mig att fundera innan jag ska träffa frisören för en konsultation.

    Våra ringar är klara så det som återstår nu är att åka till Stockholm och hämta dem. Funderade på att ta en dagstur dit nästa helg men kom på att det är väl då det är kungabröllop. Känns som om man borde hålla sig från staden då om man kan.  

  • Carina10

    Jag gjorde en provuppsättning o blev helnöjd. Ska vara pärlor också när det sätts upp på "riktigt" och bättre lockar men här ser man de provisoriska.

    Jag har inte längre de där tjocka hår jag en gång haft men blev ändå nöjd med detta :)


  • Längtandsfull

    Carina10 : jättefint! Jag ska ha något liknande fast med slöja i också. Funderar mycket på om det blir bra med slöja i en halv uppsättning. Försöker leta bilder men finns nya bra bakifrån.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!