Inlägg från: SingingFantacia |Visa alla inlägg
  • SingingFantacia

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Johannaty: Ni kan vänta med namnbyte. Känner några som gifte sig för 6år sedan och bytte först ii våras. De hade kom inte riktigt överens om vems namn de skulle ta. Nu tar de ett helt nytt namn.


  • SingingFantacia

    Vi kom äntligen hem från sjukhuset igår. Så på kvällen satte jag mig ner och gjorde 80 mobilsmycken som tackgåva till alla gäster.



    Vi blir hemma efter bröllopet men har små funderingar på att ta en kryssning eller så under veckan efter. Vi har semester båda två både veckan före och efter bröllopet.
    Ett tips när det gäller naglar så ser de absolut finast ut 3 dagar efter de är gjorda.
  • SingingFantacia

    Leula: låter som en härlig möhippa. .. Själv är jag inte riktigt lika nöjd. .. Känner lite som så att en middag ute med några tjejer kan jag ha utan att det är en möhippa. .. Inget minne för livet direkt. .. Nu har man pratat med prästen. Så härligt. Allt blev så mycket verkligare. .. Har bestämt mig under helgen att jag själv ska sjunga också så ska höra av mig till kantorn som kompar och till prästen...


  • SingingFantacia

    Johannisen: Tack för att du frågar. Hon blir långsamt bättre varje dag. Man ser hur ögat och mungipan rör sig mer och mer. Så överlycklig att det går framåt. Det är inte helt bra men har ett återbesök nångång veckan efter bröllopet.


  • SingingFantacia

    Johannisen: Ja det är jätte skönt. Men skönast är att hon troligtvis inte får några bestående men av infektionen. Ett bröllop kan man skuta upp om man måste. Men att leva med en förlamning av delar av ansiktet är jobbigare. Så glad att man ser framsteg varje dag.


  • SingingFantacia

    Toastmaster och madame hälsar alla välkomna men vi håller nog ett litet tal för att tacka i samband med att festen börjar tror jag. Har inte tänkt så mycket på det.


  • SingingFantacia

    Vi hade en fantastisk dag i lördags.
    Den var fylld med så mycket kärlek och värme.
    Men ändå med en stor besvkelse. Då färdtjänst och äldreboendet som min far bor på tabbade sig så han missade de fösta 20minutrarna i kyrkan. Men han kom tills att vi sa våra löften. Men han missade när jag sjöng och när min dotter läste en bieltext. Är så arg på det.
    Annars var det som en dröm.



    Foto: Nina Rohdin


    Foto Nina Rohdin


    Foto: Nina Rohdin


    Foto: Nina Rohdin


    Foto: Nina Rohdin


    Foto: Nina Rohdin


    Foto: Nina Rohdin
  • SingingFantacia

    Helipa. Ja det var skönt att hon han bli så pass frisk att vi kunde ha vår dag... Det var äldreboendet som beställde fel bil en kombi istället för ramp. Min far kommer inte från sin rullstol utan lift. Sen när han väl kom hittade inte chauffören ingången. Dessutom var pappa orakad och skitig under naglarna. Vi ska ha ett extra insatt vård planerings möte imorgon. Är så arg.


  • SingingFantacia
    FrökenCitron skrev 2013-08-26 20:33:32 följande:
    Jag hävdar att detta är ett avtalsbrott och hänvisar till Lag (1915:218) kap. 1. 
    Det ser ut som ett avtalsbrott i mina ögon.
    Har min mamma i Härjedalen (Ytterberg) och vet vad det är för ställe du pratar om. Trist att det ska behöva hända er.
    Hoppas att det har löst sig med porslin. Vii bruka ha stora fester i skolan på Ytterberg och de har massor av porslin. Kanske kan man låna från sånna ställen?
    Lycka till.
  • SingingFantacia
    Helipa skrev 2013-08-14 19:44:37 följande:
    Usch så dåligt! Jobbar själv inom vården och vet hur lätt det är att faktiskt se till att alla vårdtagare får den omvårdnad de behöver och har rätt till, inte bara det absolut nödvändigaste. men det kräver ju ett visst engagemang och planeringssinne från personalens sida. Hade aldrig kunnat släppa iväg en vårdtagare i det skicket, inte ens ner i matsalen, ännu mindre till sitt barns bröllop! Bra att ni ska ha extra vårdplanering, stå på er! Det är inte mycket begärt att de boende ska vara hela, rena, representabla, i tid till sina åtaganden och att rätt färdtjänst beställs!
    Har också jobbat inom vården och min fru också så vi vet vad vi kan kräva och inte.
    Vård mötet gick bra och vi får veckorev om vad som händer med min far och om han gör något speciellt.
    På så sätt känns det bra men är fortfarande arg över att han missade 20min av en 35min lång vigsel.
  • SingingFantacia
    FrökenCitron skrev 2013-10-12 10:19:09 följande:
    Då jag todde jag var klar! Idag ska jag på FRUHIPPA! 

    För de tjejer som inte deltog på möhippan. Glad
    Åh hoppas att du hade kul ;)
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!