Inlägg från: brud20130817 |Visa alla inlägg
  • brud20130817

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej,
    jag och min blivande man ska gifta oss den 17/8 2013. Det känns helt fantastiskt och jag har redan köpt min underbara klänning som jag ska ha på mig. Trodde att jag var ute i väldigt god tid då det känns som om det är lång tid kvar till bröllopet.

    Har ni några tips på vad man borde ha hunnit med och vad som är nästa grej att ta tag i i planeringen?

    Tar tacksamt emot tips  

  • brud20130817

    Hej igen,
    var skriver man in sig i listan över datum? Känns fint att ha fler i samma fas i bröllopsplanerinen att rådfråga inför den här underbara dagen. Det verkar vara mycket att tänka på. 

  • brud20130817

    Hej, Nu är det ett halvår kvar till den stora dagen. Har varit på bröllopsmässa idag och var tvungen att åka hem och prova klänningen då jag blev så inspirerad. Längtar verkligen till den stora dagen nu. När kan man förresten skicka ut inbjudningar?

  • brud20130817


    Försökte att skicka med bilden på klänningen i förra inlägget. Ska se om det går nu. Kaqnske är lite mörkt och lite konstig vinkel men åh så kul att få dela med er...
  • brud20130817

    Tack Aug 2013!

    Kul med samma dag :) Var någonstans ska ni gifta er? 

  • brud20130817

    Försökte lägga in bilden från mobilen men lyckades inte förut. Vet inte om det går. 

  • brud20130817
    Aug 2013 skrev 2013-02-10 19:50:41 följande:
    Okej jag får testa sen ;)

    Vi gifter oss i Tillinge kyrka en liten bit utanför Enköping.
    Ni då?
    Hej,
    vi ska gifta oss i Gärdhems kyrka utanför Trollhättan där jag både är döpt och konfirmerad. Ser verkligen fram emot den stora dagen. 
  • brud20130817

    Hej,
    jag och sambon var och provade ringar idag och jag har så svårt för att bestämma mig. Jag vet att jag vill ha en ring i rött guld med diamanter, men vilken? Har provat dessa två till förlovningsringen (längst ned) och blev helt kär i glittret på den första samtidigt som den andra är mer praktisk och i samma stil som förlovnigsringen. Tar tacksamt emot tips och åsikter.





     

  • brud20130817

    Hej,

    jag har lite funderingar om att byta klänning till dansen på kvällen. Min m2b tycker inte att man ska byta klänning men då jag tror att den långa klänningen blir väldigt svår att dansa med tycker jag att det vore bra att kunna byta till en kortare. Vad tycker ni? Som ni ser har jag redan införskaffat en extra kort klänning men känner mig lite osäker och behöver lite input. Hur gör/tänker ni andra?



  • brud20130817

    Augusti 13: Jag har köpt den korta klänningen från Light in the Box.

  • brud20130817

    Fjolltuss och Sjörå: Tack för era råd. Jag har nu bestämt mig för att byta till den korta klänningen till kvällen.

  • brud20130817

    Hej,
    nu börjar det närma sig den stora dagen. Mindre än fyra månader kvar nu. Så gott som alla kläder är fixade och min m2b och jag har tittat ut ringen. Frisyridé finns men har ej gjort provuppsättning och brudbuketten ska gå i vitt. Vad tror ni om inspirationsbilden nedan? Passar det en bygdegårdsfest med klädkod kavaj?

    Nu börjar det bli dags att planera upp festen! Vi gifter oss klockan 15 så det blir inte alltför sen start på kvällen. Har ni några tips på aktiviteter under kvällen? Vi hade tänkt tipspromenad och mingel med snittar och bubbel vid ankomsten till lokalen (16-17) följt av brudskål och därefter middag som består av buffé (vid 17.30?) följt av tårta och kaffe med avec (ca 20. 30?). 

    Kvällen kommer att avslutas med dans och vid 23-tiden(?) bjuder vi på lite vickning i form av korv och bröd. Sedan dansar vi så länge vi orkar. Vad tror ni om tiderna? Ska man lägga in någon slags aktivitet mellan maten och tårtan?

    Har fortfarande inte bestämt om vi ska sova på hotell eller åka hem och krypa till kojs. Hur tänker ni andra?

    Tips emottages tacksamt. :)


  • brud20130817

    Hej!
    Den 17/8 gifte vi oss. Här är några bilder som gästerna tagit. Det blev verkligen en helt underbar dag. Vilken känsla att gå in i kyrkan och avlägga löften inför alla nära och kära.





  • brud20130817

    Hej igen,
    här kommer en av favoriterna från vår porträttfotografering. Det mesta gick toktigt innan själva bröllopsdagen. Jag red omkull med hästen och bröt nyckelbenet, jag lyckades få löss så att frisören vägrade fixa håret, vi fick fixa i lokalen först efter kl 20 kvällen innan då den var bokad, ja det blev inte riktigt som jag tänkt mig helt enkelt. Bröllopsdagen däremot blev helt underbar!!! Äntligen är vi man och fru <3


    Foto: Joachim Nywall

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!