Inlägg från: sofialindkvist |Visa alla inlägg
  • sofialindkvist

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vi har just bestämt oss för att gifta oss i slutet av augusti, är jag hemskt sent ute planeringen då? jämfört med er andra då Solig

  • sofialindkvist
    Lakinna skrev 2013-01-11 15:45:16 följande:
    Det är säkert inga problem! Vi har inte gjort så mycket mer än bokat kyrka och lokal (kände att det var det viktigaste att vara i tid med), resten tar vi efter hand!
    Phuhh Vi har bokat kyrka men inte lokal, tänkte kika på någon när han kommer hem på leave (han är specialistofficer och i Afghanistan just nu) ... Skrattande har väl börjat spåna på upplägg... typ, välkomstsnittar och bubbel, buffe som vi lagar själv (våra närmsta familjer vår hjälpa till med maten) cupcaketårta ist för traditionell... men det är ju SÅ mycket som ska bestämmas =) känner mig helt lost =) klänning, och ringar, vilken musik man ska gå in till, vad man ska ha för aktiviteter på festen, hur det ska dukas... många beslut Tungan ute
  • sofialindkvist
    Disa skrev 2013-01-11 16:11:03 följande:
    Oj, vad långt fram ni alla är i era planeringar :O Vi bestämde datum igår (i samband med att vi bokade kyrka och lokal). Sen är det bara budgeten som är klar i princip. 

    Vi gifter oss den 31e augusti, och jag hade en tanke på att skicka inbjudningarna i juni med osa i juli - är det för sent tro? 
    Vi har också bokat 31 aug! :) jag tycker inte det är för sent.... maj -juni tycker jag är lagom... fast vet dem som skickat ett halvår i förväg också Skrattande
  • sofialindkvist

    Alltså.. går man enligt traditionerna så ska ju bordsplaceringen vara på ett visst sätt. Men nu är det ju 2013 och jag tycker man ska göra precis som man KÄNNER =) bröllopet är till för er skull, ni ska göra hur NI känner och vill ha det. Blir det enklare och roligare för er att inte ha föräldrar bredvid er, så ha inte det. Många har även börjat ha runda bort istället för den traditionella ... så det blir mer prat och surr och gemenskap =) 

  • sofialindkvist

    Shit, nu börjar det kännas verkligt :) Nu har alla fått inbjudningskorten, lokal och kyrka är bokad. Min klänning (den andra jag beställt) har kommit och satt PERFEKT =) den första jag köpte var för stor så den ska jag sälja. Vi har kollat ut dukar och servetter på Duni.se, nån som beställt där ifrån?? Har kvar att fixa blommor... håret ska jag göra själv och smink likaså, ska prova uppsättningar i sommar :) vi har gjort en blogg där det finns information och där man kan anmäla sig :)

  • sofialindkvist

    HERREGUD Nu är det bara en vecka kvar! gifter oss den 31/8 =) Jag tror jag har koll på det mesta, de sista detaljerna bara som att skriva ut festprogram, vigselprogram... sista möte med cateringfirman.. ska till frissan och färga håret, inköpa nytt smink osv :) ojojoj :)

  • sofialindkvist

    Här är förberedelserna i full gång inför lördag!! :) vigselprogram är klart, festprogram klart, ska bara skrivas ut... sista mötet med cateringfirman idag.. har rullat ihop servetter och knytt med rosa sidenband :) imorgon är det naglarna som ska göras, på onsdag färga håret :) huhhh, djupa andetag :)


  • sofialindkvist

    imorgon gäller det!!! har dekorerat lokalen i över 7 timmar idag!

  • sofialindkvist

    Nu är vi herr och fru Forsberg =) Vilken underbar dag =)
    Delar med mig av bilder tagna av gästerna =)
     



  • sofialindkvist

    Hade världens bästa fotograf som kom upp till Luleå för oss =) hon finns i stockholmsområdet i vanliga fall, Carolina Lundström heter hon =) 



  • sofialindkvist

    Eftersom vår toastmaster filmade i princip alla förberedelser och hela bröllopsdagen har jag klippt ihop en film :) om någon är sugen på se :)


    ">

     

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!