Inlägg från: Elinjz |Visa alla inlägg
  • Elinjz

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej. Här är en till som ska gifta sig 24/8. Vi hade egentligen tänkt 7/9 men bokade idag om då sambon trodde det skulle vara lite för kallt på kvällen annars.

    Så nu blev det bråttom. Måste fixa inbjudningarna nu känns det som. Men har läst att ca 4-6 veckor innan är etikett för att skicka till mellanstora bröllop så jag hinner väll

    Kyska och lokal bokad. Klänningen kommer nu i veckan. ringen inhandlad men skall fixa storkelen bara. Och temat är klart. Bara resten kvar då  

  • Elinjz

    Jag tänker nog också ha röda skor


    Helipa skrev 2013-06-04 12:13:05 följande:
    Kul med samma datum!

    Jag tänkte samma som dig, att man kunde skicka ut inbjudningarna typ 8 veckor innan och ändå vara ute i relativt god tid. Särskilt med tanke på att i princip alla gäster vet om att vi ska gifta oss och vilket datum. Men sen började folk fråga efter inbjudningarna och stressa oss redan i april så vi skickade ut dem nu (de kom fram igår).
    Nu känns det som en evighet till 1 juli när vårt osa-datum är, brukar folk vänta in i det sista?

    Vad har ni för tema?  
    Vi ska ha lite rockabilly tema
    så jag ska leta röda skor till min vita klänning.
  • Elinjz
    Sjörå skrev 2013-06-05 06:52:26 följande:
    Nu har jag hämtat våra ringar, de är jättefina och gravyren är underbart vacker. Vi har fått dem handgraverade av en väldigt duktig kvinno som heter Michiko och har en firma som heter Michiko gravyr. Och så passade jag på att köpa underkläder till bröllopet när jag ändå var i Stockholm. Jag kommer att köra på bekvämt och inte sexigt. Vill jag piffa upp mig så byter jag om innan bröllopsnatten. Så jag kommer att ha ett par sidentrosor med ben och ett par korta sidensockar. Slipper jag hålla på med strumpbyxor som jag enbart tycker kliar. Det finns ju sidenstrumpbyxor att köpa i vissa affärer men inte i min storlek. 

    På söndag är det sista OSA och ännu är det rätt många som inte har svarat. Fyra personer har tackat nej än så länge.  
    Jag kommer också köra på bekväma underkläder. Vi ska sova på hotell natten mot bröllopet då vi kan mysa med hotellfrukost osv på morgonen innan vigseln. Ser ingen anledning att betala för ett hotell där man ska komma från festen mitt i natten, lagomt påverkad och heelt slut. Nä, den natten sover vi hemma
  • Elinjz

    Jag provband precis min bukett. Eller tärnans. Min kommer jag att gör större.

  • Elinjz
    Sjörå skrev 2013-06-07 12:37:53 följande:
    Tittade på vår att göra lista och där känns det som om vi verkligen ligger i fas. Så den stora frågan är vad vi har missat att vi ska göra för jag är inte det minsta stressad. Och det var jag helt säker på att jag skulle vara vid det här laget. 
    Jag känner mig stressad för vi har inte skickat inbjudningarna än... men så fort jag får dom på lådan är det lunt. Min klänning kom idag, vi köpte mannens kostym idag, lokal bokad, kyrka bokad. bestämmt vad jag ska köpa för kläder till barnen. provbundit min bukett. ja det känns lugnt
  • Elinjz

    Har nu testat min klänning jag köpt från jenjenhhouse och detn är jättefint sydd och sitter perfekt MEjag känner mig som en (ursäkta uttrycket, vill inte stöta mig med någon) zigenare. så nu måste jag skicka tillbaka den och leta igen.

  • Elinjz

    sommaren13 skrev 2013-06-08 14:34:59 följande:Hur ser era tanker ut om önskelistan? Vi sitter och funderar på hur man ska lägga upp den...vi funderar på att maila dom som kommer och säga att listan finns hos toastmadame och sen får hon hålla koll på vad folk väljer att köpa så det inte blir dubletter...Några andra förslag? vi har sagt till toastmaster, tärna, och våra föräldrar att vi endast önskar oss presentkort på ticket.

  • Elinjz

    Jag beställde våra inbjudningar igår.. så dom borde komma imorgon och då kan jag skicka dom på onsdag. Sen har i OSA 19 Juli. sen ute men samtidigt ingen stress. gifter oss inte förrns 24/8.  

  • Elinjz

    Idag har våra inbjudningskort kommit så ikväll ska jag gör ai ordning så jag får alla på lådan imorrn.

  • Elinjz
    Mandala skrev 2013-06-12 22:43:25 följande:
    Ja isf skulle det bli i festhäftet. Skriva hur vi känner gästen o sen något mer. Men jag tror det blir svårt att komma på något om alla utan att det blir för stressigt.
    Vi hade också funderingar på att göra så men insåg hur svårt och stressigt det skulle bli att komma på nått roligt om alla.
    Jag kommer ha bröllopsbingo samt statestik om våra gäster i festprogramet.  EX. 51% av våra gäster är män.
    27 % är vänner. osv.
  • Elinjz

    Vi har faktiskt också bra stöd från nära och kära.
    Får hjälp med all dukning, tårthämtning osv av mina föräldrar, min mormor ska göra 250 snittar till mingelbordet. En kompis ska sjunga, en annan sminka osv. Så det känns toppen och lide lite mer er som av olika anledningar inte har den förmånen.

    Jag funderar över fotograf nu.
    Min kusin är hobbyfotgraf och hon ska fota hela dagen och kvällen. Men känner att man kanske ändå ska ha en proffisionell för att knäppa porträtt foto.

    Vet en tjej som är super duktig och hon vill ha 2700 kr för 1 timmer fotning med 10 behandlade bilder som vi får i svartvitt samt färg. Jag har ingen kolla på detta så är det ett bra pris?

  • Elinjz

    Hur stora bröllop ska ni ha? och har ni middagen/festen på hotell eller?
    Vi kommer ha ca 50 gäster, catering, fri dricka, osv.
    Jag känner en sminkös och fotograf så där spar vi ju lite pengar.

    Men vi kommer hamna på ca 30-35 000 kr och då har vi inte heller snålat tycker jag.
    Så när ni närmar er 100.000 kr kännet jag som att jag måste ha missat något stort.... :-/

  • Elinjz

    Grattis alla fruar och de som blir idag.Jag har 2 veckor kvar nu. Känner ingen nervositet alls.Blev hippad igår. Precis sådär lugnt och mysigt som jag bett om. Först spa med frukt och skumpa, sen middag ute och kvällen avslutades på casino!Jag gillar inte lekar och frågetävlingar och skulle aldrig i mitt liv ta på mig någon utstyrsel och tack och lov känner min syster (tärna) mig väl   

  • Elinjz

    Ja då var dagen framme då! Idag är det vår tur. Moln dag börjar med att jag just nu sitter utanför frissan. Hade tid 8.30 och nu är hon 8.48 och det är tvärstängt! Känns ju seriöst. Har dubbel kollat musiken med tidsbokningen å. Så ja.. Jag får väll fixa håret själv då!

  • Elinjz

    Hej. Nu är jag äntligen Fru Åberg Vi hade en helt perfekt dag/ kväll i lördags trots att frisören inte dök upp.
    Jag mailade henne igår kväl och hon bad om ursäkt och sa att hon skulle ringa mig idag och hoppades på att jag skulle vila prata med henne.

    Jag fixade mitt hår själv och tycker det vart helt okej och alla är vi människor så det var inte hela världen. Gift blev jag ju vilket som och det var du det viktiga

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!