• kj79

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hittade äntligen gröna "löpare" i ganska lik nyans som vi har på inbjudningarna. Temat är grönt, silver och vitt. Gjorde en provdukning idag och känner mig rätt så nöjd. Killen min tyckte också det var fint. Kommer dock ha andra glas, tallrikar, bestick, ljus och inte maskrosor utan rosor och någon annan blomma. Det var bara ett test. :) Kommer ha högre ljusstakar med gröna ljus, lite större glas och helt vita tallrikar. Sedan ska vi ha bordplacering så namnlappar/skyltar är ej gjorda än. Och massa mer hjärtan på borden.

    Bild 1: Bandet runt ljuset satte jag dit i efterhand för att kolla färgerna. Det där bandet är likadant som finns på våra inbjudningar och alltså det vi går efter. :) Ganska lika ändå.





     
  • kj79
    Mandala skrev 2013-06-12 10:20:27 följande:
    Har inte skrivit här på länge. Följer fortfarande med i tråden ändå. Jag tycker att jag/vi som så länge vetat vilken dag vi ska gifta oss borde ha allting klart nu. Men inte alls, jag känner mig rätt stressad nu och ändå sitter jag här och gör ingenting.

    Lite småjobbigt är också att vi inte hittar någon som kan sjunga i kyrkan. Har frågat runt överallt och alla vi känner tror jag och ingen kan eller vill. Det är kanske inte lika kul att sätta på en skiva, men det skulle ju vara kul om vi fick med en låt som är så viktig för oss.

    För övrigt så är listan fortfarande lång över vad som är kvar att göra. Men det allra viktigaste är klart, så gifta blir vi. Något som både jag och mannen har svårt för är att skriva nåt om alla gäster, måste man det? Jag vet att man inte måste men bör man? 
    Klart man inte måste skriva om alla gäster! Var hade ni tänkt göra det? I sång/fest-bladet eller? Det kan ju dessutom vara rätt svårt också. :P
  • kj79
    Mandala skrev 2013-06-12 22:43:25 följande:
    Ja isf skulle det bli i festhäftet. Skriva hur vi känner gästen o sen något mer. Men jag tror det blir svårt att komma på något om alla utan att det blir för stressigt.
    Å andra sidan kanske de är alla sådana som ni känner bra? Då kanske det inte är så svårt. Dessutom beror det ju på hur många de är...:) Ju fler, ju längre tid tar det.
  • kj79

    3 Augusti - lillasofie - Västerås
    10 Augusti - Längtandsfull - Göteborg
    10 Augusti - Gumemnuttan - Örebro
    17 Augusti - Aug 2013 - Enköping
    24 Augusti - Alvstina - Helsingborg
    31 Augusti - viXan - Ängelholm
    31 Augusti - kj79 - Luleå

  • kj79

    Hämtade ut  in ring idag, är såå nöjd! :) Längtar tills jag får ha den på mig. <3

  • kj79

    Också tio dagar kvar här! Har känt mig väldigt lugn hittills men nu börjar jag förstå att det är en del kvar att göra, haha. :D

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!