Inlägg från: Wardelli |Visa alla inlägg
  • Wardelli

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Jag har inte hängt med från början i den här tråden, men ska även jag gifta mig i augusti 2013- närmare bestämt den 31 augusti :) Alltid roligt när man är fler som ska göra samma sak, så man kan prata och se hur långt ni andra har kommit i er planering :) 

    Vi gifter oss på Rhodos i Grekland. Jag har hittat min drömklänning och väntar bara på att få beställa hem den. Känns lite tidigt, men då har jag tid på mig att tänka igenom om den är den perfekta klänningen eller ej! Ska bli kul att läsa igenom era kommentarer!  

  • Wardelli

    Vi fick hem våra inbjudningskort häromdagen. De var helt perfekta och jag är sååå nöjd! Beställde på optimalprint.se så snart är det dags att skicka ut dem. Vi har bestämt oss för att skicka inbjudningarna redan nu, då vi har vigseln i Grekland och semester- samt hotellbokningar bör göras så tidigt som möjligt. Det är först nu allt känns riktigt verkligt! :)

  • Wardelli
    Hannis23 skrev 2012-11-09 19:28:59 följande:
    Jag gjorde våra därifrån idag, och är helnöjd! Kommer beställa snart, och skicka ut i januari. Vi har inte berättat för någon att vi ska gifta oss så därför vill vi vara ute i lite extra tid :)
    Vad roligt! Vi valde premiumpappret och blev riktigt nöja med resultatet! :) Vi har små berättat för folk för att förbereda dem för en utomlandsresa, men de har inte fått någon mer information, de ska ju inte veta allt när de får inbjudningarna ;)

    Hoppas ni blir lika nöjd med er!
  • Wardelli


    Skogus skrev 2012-11-09 18:22:27 följande:
    Kan du inte visa bild?!
    Jag har tyvärr ingen bild på mina inbjudningskort, då jag jobbar skift och just nu sitter på jobbet, men ni kan få se framsidan på vilka vi valde :) så kan jag visa er resultatet när jag är hemma igen!
    Då vi har vigseln utomlands, tyckte jag att hela konceptet med att inbjudningarna ser ut som ett pass - var perfekt. Plus att vi har färgtema - rosa och guld :)
  • Wardelli


    Här är våra inbjudningskort + OSA kort + Informationsblad. Imorgon postar vi kuverten. När jag skulle skriva adresserna på kuverten skakade jag så himla mycket. Nu är det på riktigt!  

    Vi beställde från optimalprint och resultatet blev verkligen som vi hoppades!  
  • Wardelli
    rosadröm skrev 2012-11-14 11:21:39 följande:
    Vad fint det ser ut! Fick ni paket pris för allt?
    Det var inget direkt paketpris, men jag tycker inte det var farligt dyrt. Vi beställde endast 10 exemplar, ett litet bröllop, men fick 12 stycken av varje. Gick på 570;- ungefär :D Skickade dem igår och min syster fick sitt redan idag. Hon sa att de var så himla fina att hon vill ta med dem till sitt jobb och visa upp dem ^^ 
  • Wardelli
    Fröken Finemang skrev 2012-11-15 21:38:31 följande:
    Wardelli skrev 2012-11-13 20:14:40 följande:

     


    Här är våra inbjudningskort + OSA kort + Informationsblad. Imorgon postar vi kuverten. När jag skulle skriva adresserna på kuverten skakade jag så himla mycket. Nu är det på riktigt!  

    Vi beställde från optimalprint och resultatet blev verkligen som vi hoppades!  
    har ni skickat ut inbjudningarna nu alltså?
    Jo men precis. Vi ska ju ha vigseln i Grekland, så för att folk ska kunna boka in sina semestrar/ledighet samt kunna boka resa, så har vi skickat ut inbjudningarna redan nu. Har ju insett att folk bokar sin sommarsemester på vintern, så måste fixa sådant innan alla bra hotell och flygavgångar är slut. Så vi är ute i riktigt god tid :)
  • Wardelli
    Skogus skrev 2012-11-18 11:31:56 följande:
    Jag tror jag håller på att bli galen! I början av planeringen visste jag precis hur jag ville ha det, nu vet jag ingenting längre känns det som... Jag har varit och provat brdklänning en gång och höll på att få panik... På och av, på och av... Svetten rann och jag kände mig mest som en uppstoppad gås. Alla säger att det är så mysigt att prova klänningar och att det är det dom ser fram emot, jag känner att det mest är jobbigt och ser inte alls fram emot att prova tusentals klänningar innan jag hittar DEN! Jag sitter och surfar runt i timtal på alla sajter med "kinaklänningar" och hittar fina hela tiden. Om jag skulle bestämma mig för att beställa via nätet, hur vet jag att den passar just mig och hur vet jag ens vilken jag ska välja?!?
    Färgtema har jag ändrat tusentals gånger, nu är jag inne på att strunta i färgtema och köra på det som vi tycker är fint och hoppas på att det blir bra...

    Är det någon som kan lugna mig med att jag inte är ensam i denna hysteri?  
    Jag känner samma skräck när det kommer till att prova klänningar i affärer. Har därför bestämt mig för att beställa en klänning enligt mina egna mått :) sen kan man ju alltid lämna in den till en sömmerska som fixar den så den passar bra :) allt kommer bli as bra! 
  • Wardelli
    BlivandeFruEddysson skrev 2012-11-20 15:48:08 följande:
    Hej på er!

    I fredags friande min blivande till mig! Så vi har nu bokat kyrka till den 31/8-13!!!
    Detta ska bli så spännande! Vi har även tänkt att ha dop samtidigt för vår nr 3 som beräknas komma i början/mitten på maj!

    //Caroline
    Grattis! Vad härligt med två fina saker på en och samma dag! 
  • Wardelli

    Jo den listan var väldigt ouppdaterad ^^ men om någon gör en ny lista får ni gärna skriva in mig på den 31/8 :) Någon mer än jag som köpt biljetter till Bröllopsmässan? Tänkte se om man kan få lite mer tips och tricks på hur man ska gå vidare i planeringenGlad

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!