Inlägg från: NinaH |Visa alla inlägg
  • NinaH

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vi ska ha vårt bröllop 17 augusti 2013 och har ännu bara bokat vigsel/festlokal. Vi har börjat sprida datumet lite bland våra närmsta, men tänkte vänta med de egentliga inbjudningarna till feb-mars någongång.


    Bröllopet kommer att hållas i Göteborg.


    Det skulle vara kul att följa andra i samma sits för att se hur det går i planering etc.


     

  • NinaH
    baboo skrev 2012-11-29 00:22:36 följande:
    Vi har kommit lika långt som er. Nästan. Gifter oss 31/8 2013 och festlokalen och kyrkan är fixad. Känner mig lite bakom i planeringen om man jämför med de andra i tråden;)

    Jag trodde vi var tidigt ute tills jag kollade här och när vi började leta festlokal!


    De flesta datumen hade varit bokade länge! Att vi fick just vårt datum var att ett annat par avbokat precis innan vi ringede, så där hade vi tur :)


    Nu börjar jag känna lite stress inför vigselförrättare. Är ganska nyinflyttad i Göteborg och har inte något naturligt förstahandsval. Vigseln kommer att hållas vid festlokalen, så någon kyrka behöver inte bokas, puh!

  • NinaH
    88kaktus85 skrev 2012-12-14 21:40:42 följande:

    Hej hej! Vi ska oxå gifta oss den 17:e


    Vi har kommit långt i planeringen. Är ringar, blommor ( vet dock hur jag vill ha dem men inget pris) och håruppsättning/makeup som är kvar, resten har jag hyffsat koll på när det gäller pris och de flesta sakerna är bokade :)


     


    Vad skoj! Hur stort bröllop ska ni ha? Vad har ni för budget ungefär? Helt OK att skicka på mailen.


    Jag börjar känna mig lite småstressad, och skulle gärna vilja få lite tips på vad som behöver komma på plats i tid och så.

  • NinaH

    Det måste väl bero lite på hur många gäster man har också. Vi blir nog runt 100 och då tar nog minglet efter vigseln längre tid plus längre tid att mobilisera sig in i festlokalen.


    Hur tänker ni med foto före eller efter vigsel?


    Jag är en sån lipsill så jag kommer se helt rödgråten ut efter vigseln, så det kanske är smartare att fotas före?

  • NinaH

    Oj oj oj!


    Har inte varit inne här på ett tag. Inser att vi har massor kvar att fixa. Tex har jag inte ens börjat titta på klänning och ring än, har ingen fotograf, make-up eller blommor. Mannen och barnen har inga kläder än, ingen tårta, ingen transport fixad. Inte ens fyra månader kvar och toastmadame och toastmaster har aldrig träffats!


    Jag som tyckte att vi kommit en bit...vi har ju ändå lokal, vigselförrättare, frisyr, mat och boende klart ;) Och ja, just det, inbjudningarna är såklart skickade!


    Nu är det nog dags att sätta lite fart!


     

  • NinaH

    Vad kul att läsa om era drömmar! Själv drömde jag för ett tag sen att jag stod 15 min innan vigseln och letade efter en matta att stå på när jag klädde på mig klänningen. Då kommer jag in i ett rum där mannens svensexa precis ska börja. Jag ryter åt dem att de får skynda sig. Jag går genom festsalen och ser att det är dukat med fult skolmatsalsporslin!!! Men en smart grej var att istället för placeringskort hade alla fått en ihopvikt regncape att ta på när man skulle mellan festsalen och den riktiga festsalen (med fint porslin!) så alla slapp trängas för att hitta sin jacka i garderoben! Detta var en så smart idé tyckte jag i drömmen att jag sa till mig själv att detta måste du komma ihåg när du vaknar!! Ha ha!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!