Inlägg från: Fjolltuss |Visa alla inlägg
  • Fjolltuss

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Här är en till! Gifter oss 31 augusti :)
     

  • Fjolltuss

    Är det någon mer här inne som har bokat huddinge kyrka ? =)

  • Fjolltuss
    brud20130817 skrev 2013-04-07 10:56:42 följande: 
    Hej,

    jag har lite funderingar om att byta klänning till dansen på kvällen. Min m2b tycker inte att man ska byta klänning men då jag tror att den långa klänningen blir väldigt svår att dansa med tycker jag att det vore bra att kunna byta till en kortare. Vad tycker ni? Som ni ser har jag redan införskaffat en extra kort klänning men känner mig lite osäker och behöver lite input. Hur gör/tänker ni andra?



    Jätte fina klänningar =) 
    Jag kommer ha på min brudklänning till efter brudskål/middag och dansen. Sen kanske runt 20-21 (gifter oss kl 16) så kommer jag byta till en lite kortare och enklare klänning för att inte förstöra min brudklänning..
    Och blir lite lättare och röra sig med =)  
  • Fjolltuss

    Nu börjar det mesta falla på plats! 
    Kläderna till oss båda är nu klara, dock ska min läggas upp och sys in lite men det gör vi dagen innan. Tärnornas kläder är klara sen långt tillbaka.  Kyrkan är klar sen feb och prästen ringde i förrgår, då vi bor i göteborg och vigseln kommer ske i sthlm ska vi träffa prästen den 26 aug och vi gifter oss den 31. Ska mejla honom alla frågor m.m. som vi har så man har mer koll . 
    Lokalen samt maten är klar, då vi höll på och få spader på matdelen och även var nära att ställa in allt o gifta oss borgerligt här utan familj så blir de smörgåstårta o snittar (säkert skit tråkigt i vissas ögon) men det funkar för oss =) Öl o vin ska inköpas snart med. Bordsplaceringen är klar och även en ungefär dukning, vill ha det så enkelt så. 
    Ringarna hämtades ut för 2 veckor sen. Tårtan har vi lämnat ideer på hur vi vill ha den så hon skulle börja rita upp och komma med ideer också :)

    5 juli kommer toastmadame och toastmaster ner hit till gbg och kör ett planerings schema för kvällen, med underhållning m.m.

    Frisör o makeup är inbokat för mig,konsulation 6 aug) , hotellet bokades i mars. Transportbil har vi 2 och välja mellan (bubbla eller folkabuss ;P)

    Allt det sista ska man nu försöka hinna med dessa sista veckor, varvat med jobb/studier/barnen/jour och spelningar för sambon. Ojoj men vad jag ser framemot allt nu :D

    Snart är jag Fru J 
     

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!