Inlägg från: JennieG |Visa alla inlägg
  • JennieG

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Här är en till som ska gifta sig 3/8 kl 15


    Efter att ha läst lite olika trådar här inser jag att det är dags att bege sig ut på klänningsjakt illa kvickt!

  • JennieG
    Aug 2013 skrev 2013-02-10 19:50:41 följande:
    Vi gifter oss i Tillinge kyrka en liten bit utanför Enköping.
    Sjörå skrev 2013-02-11 20:45:36 följande:
    Vad roligt med en Enköpingsbrud. Nu ska jag iofs inte gifta mig i Enköping men jag jobbar där i veckorna. Om du vill ha någon att prata bröllop med är jag tillgänglig i veckorna.
    Här är en till enköpingsbrud. Jag ska iofs inte heller gifta mig i enköping men bor där. Hör av er om ni vill bolla ideér, prata, planera eller vad som
  • JennieG
    Aug 2013 skrev 2013-02-12 20:30:40 följande:
    Åh a roligt att vi är många som håller till på samma ort :D Vart gifter ni er JennieG ? Någon utav er kanske har tips på en bra frisör som inte kostar skjortan. Fick pris från en bekant idag som jobbar som frisör. Dom tog 550:- i halvtimmen. kändes som rena rånet! hihi :)

    Vi ska gifta oss i Borlänge, jag kommer därifrån.
  • JennieG
    Sjörå skrev 2013-02-12 21:30:43 följande:

    Vad trevligt. Alltid roligt att lära känna nya personer och staden. Jag har fått en förlängd anställning på kommunen i sex månader till så jag kommer att vara där från och med första mars och sex månader framåt.



    Kul - grattis till förlängningen av jobbet. Jag jobbar i Sthlm så vi går kanske om varandra...men som sagt säg till om du vill försöka ses någon dag eller prata vidare på annat sätt. Alltid kul att bolla bröllopstankar med någon annan. Just nu är jag mest nervös över att missa någon viktig detalj i planeringen

  • JennieG

    Idag har vi beställt inbjudningskorten och de som vi tillfrågat som toastmasters tackade ja på stående fot. Har även beställt 2 par skor att ha på den stora dagen. Bra dag planeringsmässigt


    Igår beställde jag dessutom näbbklänning och nu återstår att hitta kläder åt den blivande mannen samt bonussonen. Roligt när man kan bocka av saker på listan (den som finns i huvudet, har många gånger tänkt att jag ska vara strukturerad och göra en excellista men inte kommit så långt än.)


     

  • JennieG

    Min sambo är inte alls lika engagerad som jag arbetsmässigt men det är nog mest för att jag är den som brukar planera olika typer av event i vårt förhållande. Jag planerar mer på detalj än vad han gör och är nog den som "drar" men absolut ser jag till att vi tycker likadant innan jag beställer eller bestämmer nåt. Jag har lämnat över vissa saker till honom som han får ta tag i själv och vi diskuterar och planerar ihop vissa saker.


    Så summa summarum skulle jag säga att jag gör 70 % och han 30 % än så länge. Men det är helt ok för mig, jag föredrar det faktiskt så. Är lite av ett rationellt kontrollfreak som gillar att ta beslut snabbt utan att vela för mycket och jobbar mycket med event även till vardags så det ligger närmare mig helt enkelt.


    MissFannie - är den där excellistan något du vill dela med dig av? Jag tänkte också göra en och det kan ju vara intressant att byta listor för att vara säker på att inte missa något?

  • JennieG

    Hej,


    En fundering - hur gör ni andra med första dansen?


    Jag hade först en tanke om att göra något spexigt av den men nu blir det nog en vanlig dans. Men varken jag eller min sambo är direkt något proffs på styrdans (även om vi båda tycker att det är ganska roligt). Man kanske borde ta danslektioner?


    Hur gör ni, skla ni göra något annorlunda och tar ni danslektioner?

  • JennieG

    Jag köpte barnkostym på Lindex häromdagen. Inte världens bästa kvalitet men så ska den ju bara användas en gång också. För byxor och kavaj vart det inte mer än 6-700 tror jag, minns inte exakt.

  • JennieG

    Angående morgongåva - är det inte tradition att mannen köper till bruden och inte tvärsom? Eller har jag helt missförstått?

  • JennieG

    3 augusti - JennieG - Borlänge3 Augusti - lillasofie - Västerås 3 augusti - Lmvu- Stockholm 3 Augusti - Mandala - Jönköping 3 Augusti - mojo - Västerås3 augusti - Mpta - Bollnäs 3 augusti - Tessla -Södra Öland 10 Augusti-  Augusti13 -Stockholm 10 Augusti - Gumemnuttan - Örebro 10 Augusti - Karolajia - Stockholm 10 Augusti - Lakinna - Malmö 10 Augusti - leula - Örebro 10 Augusti - Längtandsfull- Göteborg 10 Augusti - SingingFantacia - Stockholm 17 Augusti - Aug 2013 - Enköping 17 Augusti - NinaH - Göteborg 17 Augusti-  Nivi och Jesper- Allerum, Helsingborg 17 Augusti - sommaren13 - Stockholm 24 Augusti - Alvstina - Helsingborg 24 Augusti - Carina 10 - Österlen 24 Augusti - Helipa - Bara (Skåne) 24 Augusti - MissFannie - Helsingborg 24 Augusti - Soderpling- Stockholm 31 Augusti - 1337Lise - Norrköping 31 augusti - jenniferochaugust - Stockholm 31 Augusti - johannisen - Vasa, Finland 31 Augusti - kj79 - Luleå 31 Augusti -soderpling-Paris  31 Augusti - viXan - Ängelholm 31 August - Wardelli - Rhodos, Grekland

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!