Inlägg från: idak86 |Visa alla inlägg
  • idak86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    sommaren13 skrev 2013-02-07 07:23:42 följande:
    Åååh igår så beställde vi inbjudningskorten från calligraphen Så snart ska vi skicka ut dom...vet dock inte riktigt när, vi gifter oss den 17 aug och tänkte ha osa 16 juni. När brukar man lägga in om semester ungefär?
    Jag skulle vilja skicka ut dom på en gång när vi får dom, men det känns lite tidigt att skicka dom 6mån innan vigseln...men samtidigt så är ju vigseln i slutet av sommaren innan skolan börjar, så då kanske många passar på att vara bortresta...vad svårt det är :-/
    När skickar ni som gifter er den 17e? 
     Vi funderar på att skicka ut inbjudningskort typ i april/maj/,dock är det en vääääääldans stor diskution om vi ska skicka  i pappersform eller via e-post... Jag vill ha i pappersform,eftersom vi bara ska ha 28 gäster,och  det är roligare att få ett kuvert i brevlådan än ett mejl...
  • idak86

    och jag ska också gifta mig den 17 augusti i Sollentuna,det glömde jag skriva! 

  • idak86
    Alvstina skrev 2013-02-07 17:31:21 följande:
    Jag håller med dig att pappersform är roligare. Vi kommer att bjuda runt 100 gäster så det blir ca 50 inbjudningskort, men vi beställer inte, utan sambon har jobbat på inbjudningskorten i datorn, så skriver vi ut på fint papper och postar.. det dyraste i dethär blir kostnaden för frimärken. Stå på dig! :)
    Ja,från början var fästmannen med på det spåret,men nu verkar han ha gjort en 360 graders sväng om det.  Jag har också gjort en utkast för inbjudningarna på datorn eftersom båda två skriver som kråkor.  Laddar upp hur det kommer se ut. 

  • idak86

    Jag har haft en skitdag idag! Restaurangen som vi skulle ha varit på har sagt nej,så nu är det bara att leta vidare...

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!