Inlägg från: JossanKossan |Visa alla inlägg
  • JossanKossan

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Dags att gå in i gemenskapen och börja den gemensamma nedräkningen till vår månad, vi gifter oss den 17/8 på Gotland, min fästman kommer därifrån. Än så länge har vi bestämt: Plats för vigsel, Kovik Plats för bröllopsfest, Stelor Hotel Färgtema, vitt,vitt,silver och orange Toastmaster, min fästmans barndomskompis Tärnor och marskalker Tårta, har bokat konsultation Std-kort, ska pyssla själv och materialet är beställt Klänningen är det som jag vet står på schemat härnäst, även kläder till övriga följet. Blommor ska jag få prisuppgifter på. Vi har bjudit 90 personer men räknar med ett ganska stort bortfall pga lång resväg samt att vissa kan anse att det blir för dyrt med boende och resa.

  • JossanKossan

    Hoppas det löser sig med klänningen, skulle bli tokig om jag hittade en och sen att den inte skulle finnas. Du skulle inte kunna ringa till några återförsäljare och fråga om dom har klänningen kvar? Den kan ju skickas på posten om det vore så?

  • JossanKossan

    Vad är det för butik? Ska också till Sthlm och kolla klänningar, kan kanske vara värt att åka dit.

  • JossanKossan

    Om jag skulle gifta mig och ha buffé skulle jag försöka ha helgrillad gris eller lamm, tycker att det känns annorlunda vilket kan vara kul till bröllop. Sen har jag en favoritpotatissallad som ska serveras ljummen (supergod kall också) med västerbottenost i, har inte receptet på studs men det ligger i gömmorna. En annan grymt god (enkel) sås är pestosås, 5 dl turkisk yoghurt )eller liknande) blandas med en halv burk pesto, svårare behöver det inte vara. Sen skulle jag satsa på något hembakt bröd till.

  • JossanKossan

    Hej brudar, lite uppdatering härifrån, bröllop den 17:e Augusti på Gotland! Har fått menyförslag idag och det kändes spot on, förrätt pilgrimsmussla med blomkålspure och skinkchips, varmrätt blir lammfile med rostad färskpotatis och chevresås, efterrätt saffransparfait med varm salmbärsröra och bondkakegranola, sitter i dagsläget och bollar idéer över vad som ska finnas på gottisbordet och letar febrilt efter en chokladfontän. Ska kolla med prästen (en speciell) om han vill viga oss och sen skicka ut Save the dateboxarna, annars ska det letas annan präst :)

  • JossanKossan

    Ibjudningarna är så himla svårt tycker jag, vi tänkte skicka ut Save the Datekorten innan julekorten börjar skickas ut (snart med andra ord) och sen dom riktiga inbjudningarna i april och ha osa i juni.

  • JossanKossan

    Vi har nu skickat ut Save the date boxar och ryktet börjar sprida sig. Nästa anhalt blir att åka till bröllopsmässan för lite inspiration och börja leta klänning:) vet vad jag vill ha, ska bara hitta den.

  • JossanKossan

    Hej på er brudar, nu börjar det dra ihop sig rejält och det är nu jag är glad för att jag var så effektiv i början😃 den 17:e Augusti smäller det för oss på Gotland. Det som är kvar är i princip småpyssel men det är ju det som tar tid, målet för idag är att höra klart alla strutar av tårtpapper. En dag i taget...

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!