Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    BT-Veteraner

    Lycka till Chicita. Jag kommer vara hemma 13-18 sep så då ska jag kika in och säga hej. Kan ju hoppas att du jobbar just då ;)

  • TheD

    Det går bra... tror jag ;) Sammanfattar en hemuppgift för att vi hade "ledigt" i fredags. Maken kom hit då runt kl 14 och åkte hem nu runt kl 17 :( Imorgon börjar vi blockläsningen av första kursen som vi ska tenta av om några veckor. AAAHHH!!! Men det kommer bli ännu bättre när man kommer in i deras sätt att ha lektioner, tentor etc.

    I mitten av veckan så satt några tjejer och prata om björnar här runt omkring och tjejen från Jönköping (inget ont mot er söder ifrån:)) skrek sakt ut:"FINNS DET BJÖRNAR HÄR?" Jag blundade och skrattade tyst...ehh ja.

  • TheD
    daniiel skrev 2012-08-27 19:06:03 följande:
    Vad använder ni för skor till vardags? Tex om ni ska gå ut med hunden, åka och handla, lämna barnen på skola/dagig, ta er till jobb/skola osv.
    Skolan:: Sneakers, stövlar, stövletter...
    Stan: - II -
    Handla: - II -
    När vi hade hund: Bekväma skor.

    När jag bodde i USA så hämtade/lämnade jag sällan barnen i sneakers. Klackar!! :D
  • TheD

    Jag skulle gladeligen gå in och shoppa men du har ju sagt åt mig att jag inte får :p


    Chicita skrev 2012-08-30 21:26:35 följande:
    Ja jag lärde mig att tjejerna i den "gamla" butiken brukar säga att det är en butik för tjejer med lite extra volanger *hihi*
    Det låter ju lite sött i alla fall.
    Det bästa med konceptet tycker jag helt klart är att man inte behöver gå längst in i det mörka hörnet i affären för att shoppa på en avdelning som är döpt till något med "du är tjock" fast i andra ordalag (Big is beautiful, Generous osv) och där allt är i modell "tält" där dom tagit det största mönstret dom hade på oformliga skjortor, t-shirts och klänningar och lagt till 10 cm runt om för att få till större storlekar...
    På Zizzi är ju kläderna proportiornerligt (hmm lite trött i huvudet, det är nog helt felstavat men ni förstår väl vad jag menar *hihi*) större, vilket betyder att dom inte räknat med att man växer 10 cm bara för att man går upp ett par storlekar, och inte heller att armarna blir 10 cm större i omkrets när magen blir det.
    Och deras jeans... oj... jag har inte haft jeans på ca 10 år. Om jag har provat jeans så sitter dom antingen supertight över lår och rumpa och är jättestora i midjan, eller så är dom för korta i midjan och sitter strax under höften. Eller bara stora, överallt utom över höftområdet...
    Zizzis jeans går upp över rumpan och sen går dom in i midjan så dom sitter fint i svanken. Och så är det stretch så det är helt klart dom skönaste jeansen jag har ägt någon gång Skrattande
  • TheD

    Första gruppredovisningen avklarad. Trött i skallen efter att ha lyssnat på redovisningar hela dagen.... Men snart blir det svettdags! Body Combat :D!!!!

  • TheD
    Chicita skrev 2012-09-06 17:15:39 följande:
    Jaha... Läkarna trodde inte på MS som tur var. Dom pratade om Menieres men la ner den teorin så fort dom insåg att mina skov kan vara flera månader och inte bara 4-5 timmar som ett anfall av Menieres är.

    Jag ska tillbaka för magnetkameraröntgen för säkerhets skull.
    Och jag har fått ett nervgift (liknande botox) insprutat i nackmusklerna pga att yrseln KAN komma från nacken och dom vill försöka utesluta det genom att tvinga musklerna att slappna av.

    Men vi vet alltså fortfarande inte vad problemet är...
    Hm.
  • TheD
    Chicita skrev 2012-09-08 17:48:44 följande:
    Trevligt att se dig i dag TheD även om jag var lite ofokuserad Flört

    Det har varit otroligt lugnt på jobbet under dagen. Jag hoppas verkligen inte att det ska bli så här varje helg för då får vi nog problem Obestämd
    Men man får väl hoppas att det är pga att många handlade så mycket under öppningsveckan så att det kommer bli lite stiltje ett tag nu medan dom sliter in dom kläder dom redan handlat Flört
    :) Jag får väl komma in och shoppa!
  • TheD

    Grattis Nikkita!!!!!

    Själv sitter jag med tentanerver inför onsdagen. Vår lärare skickade ett mail igår att vi skulle låta bli kursen vi pluggar nu i minst två dagar :) Jo men lycka till säger jag till mig själv. Fast jag slutade titta i papper/boken igår på eftermiddagen. Ska försöka att inte läsa något idag.

Svar på tråden BT-Veteraner