Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    TheD skrev 2013-02-18 12:20:54 följande:
    Jag också! Fast jag måste skriva skolarbete så tummarna hålls i tanken ;)

    Sitter på biblioteket och vad långt jag har kommit... till BT ;) hihi. Behövde en paus efter att ha skrivit rubriken haha
    Tack :) Jag klarade första steget idag, eller vad man ska säga, vilket var en telefonintervju. Imorgon ska jag ha en videpintervju via Skype och jag är ordentligt nervös! Jag har aldrig använt Skype! Men förhoppningsvis går det bra :)

    Haha ja, men att skriva rubriken tycker jag är svårt många gånger. Jag lämnar ofta det till sist :P Hoppas att du hunnit skriva lite mer under dagen :)
  • daniiel
    Lenblo skrev 2013-02-18 20:47:36 följande:
    Min syster har gift sig i Colombia (med en halvcolombian). Kom hem med många vackra minnen av landskapet inte fullt så vackra när det gällde många av invånarna. Dessutom köpte jag ett helt set med vackra colombianska smaragder extremt billigt (med våra mått) och det var ändå i en välrennomerad butik.

    Sedan har min morbror dött och min man, som är jurist, håller i den komplicerade bouppteckningen. Ingen arvstvist då, finns bara en arvinge, men det ska likvideras bostadsrätter och bråkas med försäkringsbolag.

    Och nu ska vi ha barn! Solig Det är underbart, vi har försökt i 1,5 år och började vagt fundera på utredning. Å andra sidan blir jag snart av med mitt vikariat och min förhoppningsvis blivande chef borde redan ha hört av sig. Obestämd Att söka jobb på handkirurgen (liten och populär specialitet) i som gravid känns inte som någon höjdare.
    Vad spännande med bröllop i Colombia. Jag har haft en pojkvän från Colombia och jag har en kusin som är adopterad därifrån :P Jag vet dock bara hemska saker som han berättat om landet, kan dock tänka mig att landskapet är vackert :) Hoppas att bröllopet också var det :)

    Och jag beklagar att din morbror har dött och jag kan tänka mig att det ändå är en hel del som ska göras efteråt. Hoppas det blir klart snart.

    Ett riktigt stort grattis också till att ni ska ha barn! :D Vad roligt och vad spännande det måste kännas. Jag hoppas verkligen att det ska lösa sig med jobb också, för även om man inte ska bli diskriminerad som gravid, så blir man helt klart det. Skulle vara jättetråkigt om du blev arbetslös.
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-02-18 22:05:40 följande:
    daniiel Vad roligt. Hoppas det går bra nu och du får jobbet Skrattande
    Tack :) Ja, det skulle vara perfekt. Kvällar och helger, 10-25 timmar per vecka. Jag skulle ändå kunna vara hemma med dottern när hon behöver det. Det är isåfall en tvådagars utbildning först, nästa vecka 26-27 februari, och jag fyller år den 26.. så.. det skulle  vara en perfekt födelsedagspresent :P haha
  • daniiel

    Nu är det över, puh! Vi pratade i närmare 40 minuter, men det gick bra, tror jag. Det som talar emot mig är väl att jag inte har så mkt erfarenhet skulle jag tro. Jag håller tummarna ändå och får veta senast på fredag hur det har gått. Spännande...


  • daniiel

    Nej, men jag tänker att ifall dom tex väljer mellan mig och en annan person och den personen har tidigare erfarenhet av sånt här, så tippar jag på att dom väljer den personen. Men, jag har gjort mitt bästa och oavsett hur det går, så kan jag känna mig nöjd :) Även om jag såklart hoppas på att få jobbet! :P

    Den enda nackdelen är att jag måste meddela CSN och börja betala av på mina studieskulder! Men hur gör man där?, för jobbet är sånt att man jobbar en månad i taget så att säga. Kontraktet förnyas varje månad, så det är ju svårt för mig att veta min förväntade årsinkomst, som man måste fylla i åt CSN..


Svar på tråden BT-Veteraner