Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Jobbig spam fyller första sidan på forumet, igen. Suck! Och sedan ska man behöva sitta och anmäla varje tråd för sig för att det öht ska upptäckas och plockas bort... borde finnas smidigare sätt... kanske..


  • daniiel

    Hopplös natt...

    Dottern valde att inte somna förrän vid kl.23 igår. Jag ville då se lite film, slumrade dock till vid midnatt, men blev väckt av katten som rev ner en lampa. Den gick inte sönder, puh! Blev klarvaken, så valde att se en annan film. Somnade igen när filmen var slut där vi kl.02, men vaknade då efter en stund av att maken skulle iväg och skjutsa sin lillasyster med sambo. Lyckades somna om ganska snabbt, men blev väckt av hunden som av någon anledning för första gången någonsin ville ut mitt i natten. Hann såklart inte, så det blev en liten olycka på sovrumsgolvet. Torkade och la mig igen. Somnade om, men vaknade då en stund efter kl.05 när maken kommer hem igen. Egentligen tar det bara ca 40min att hämta, lämna och köra hem igen, men hans syster hade propsat på att han skulle följa med in för dom hade så mkt (mindre roliga) saker att berätta. Ja, självklart ville maken återberätta allt när han kom hem. Strax efter kl.06 så slocknade maken, men jag kunde inte somna om mer.

    Nu ska jag stax väcka barnet och maken, skicka iväg honom ut med hunden för att handla mysfrukost :D

    Förhoppningsvis kan jag lägga mig tidigt ikväll...

  • daniiel

    Usch då, hur blev dagen? Jag hoppas att du inte mått alltför dåligt.

    Även jag tycker mig minnas att den här tiden på året är lugn här på BT. Kanske inte så konstigt, för jag tror det är precis som du säger. Det är inte lika många höst- och vinterbrudar. Dom vinter- och vårbrudar som finns, lägger nog planeringen lite åt sidan såhär före jul, då dom flesta har mkt annat att stå i. Efter nyår så kommer det nog igång igen :)


  • daniiel

    Haha ja, det är väl inte ofta man skriver att det är bra och skönt med huvudvärk, men jag förstår vad du menar :) Jag har visserligen aldrig haft migrän själv, men både maken och min syster har det ibland, så jag vet ju hur dom brukar må då. Det verkar onekligen inte roligt alls.

    Ja, så kan det mkt väl vara. Sedan är väl Bröllopstorget och Familjeliv i samma regi? Där har jag förstått det som att lektrådarna är ganska populära, så dom kanske trodde att det skulle bli lika här. Precis som med den där "Fråga vad du vill"-kategorin. Även den är ganska poppis på Familjeliv verkar det som.


  • daniiel

    Jag är medlem där, men är i princip aldrig inne där. Var inne för ett par veckor sedan för att prata om det med rullstolen till dottern. Det var då jag uppmärksammade det om trådarna där. Men ja, det är en hemsk sida tycker jag. Otrevlig stämning. Hårda och elaka ord kastas runt. Vuxna människor... Huvva!


  • daniiel

    Ja, nu har jag börjat somna samtidigt som dottern om kvällarna, där vid kl.19 :P Jag är hur trött som helst ändå, känner mig som en "zombie" hela dagarna. Idag ska jag följa med dottern och vara med henne på skolan hela dagen, ska bli spännande och kul att se vad dom gör riktigt :) Maken har åkt tvärs över landet på kurs och kommer hem om ett par dagar.. känns sisådär. Vi är inte vana att vara ifrån varandra haha

    Jag hittade en liten kofta/bolero på Lindex till julfesten, lite för dyr, men jag fick den av mormor :) Däremot så kom klänningen från ASOS igår.. och.. den är stor som ett tält. Vad gör jag för fel? Jag mätar mig som man ska enligt deras måttabell och den här klänningen ska enligt måtten på deras tabell vara ca 10cm mindre i midjan än vad mitt midjemått är, men i verkligheten är den ca 15cm för står. Samma sak över bysten. Jag beställer alltså en storlek som enligt måtten ska vara för liten, men när jag får hem den är den alldeles för stor.

    Nu blir det jeans, linne och boleron.. så maken vill inte ha sin kostym, så det blir jeans och skjorta för han också. Känns ju inte sådär jättekul, men.. har inte råd att missa på en klänning till. Ska gå en sväng på stan och se om jag hittar något jag kan pröva, men allt är för dyrt.

    Nikkita - Vad roligt att ni hunnit med så mkt på huset! Skönt när det går framåt tycker jag och jag skulle tycka att det var skönt att haft det gjort före jul :) Då är det så mkt annat man ska hinna med.


  • daniiel
    Chicita skrev 2012-11-28 11:14:38 följande:
    Vad trist daniiel...
    Men kan du tänka dig den där billigare klänningen som jag hade köpt så kan jag skicka den till dig (och hoppas att den passar). Skicka din adress bara i så fall Glad 
    Det är väl klart att du ska ha klänning om vi kan fixa det Solig
    Ja, men jag ska skicka ett mejl till ASOS och skriva att storleken inte stämmer alls med deras tabell och "kräva" att dom står för returfrakten pga den missvisande och felaktiga infon. Jättesynd, för klänningen i sig var verkligen fin :) Mkt finare än på bilden!

    Ja, jag tror nog att jag nappar på ditt erbjudande faktiskt :) Jag tycker ju den klänningen var riktigt söt! Jag skickar ett meddelande :)
  • daniiel
    Chicita, tack så otroligt mkt, det är väldigt snällt av dig! :)

    Haha ja, jag såna julkalendrar för katter på någon affär. Synd att dom var lite dyra, annars hade det vart en kul grej :) Vi måste ju ha till två katter och en hund isåfall :P Det blir bara dottern som får en julkalender här i år, som vanligt :)

    Somnade med dottern igår, vid kl.19. Var helt slut efter en dag i skolan med henne haha Vaknade dock inatt efter en hemskt jobbig mardröm, dröjde innan jag kunde somna om. Är hur trött som helst nu idag....

    Vi har fått ut alla 32 inbjudningar till dottern kalas nu också. Riktigt budgetkalas, är faktiskt väldigt nöjd med hur billigt det blir trots så många barn :) Alla i hennes klass blev överlyckliga över inbjudningarna, kul att se det för dottern :)
  • daniiel

    Jadå, tack så väldigt mkt! :)

    Haha det var ingen dum idé.. jag tror ju inte maken blir så väldigt ledsen över att äta upp chokladen heller :P Var det mkt i kalendern som ni köpte? Alltså var det bara en liten godis, ett par godisar eller så? I kattkalendern som jag såg var det en liten burk mousse i olika smaker i varje lucka.

    Ja, jag tror att dom tre senaste kalasen som dottern har varit på var såna, på Leos Lekland. Visst, det är väl kul, men det blir ju en oändlig upprepning. Vi har ju visserligen hyrt en kvarterslokal via min syster, för vi ryms inte hemma, men det blir ju ändå blåsa ballonger, baka kakor, göra glassbomb, ha lekar och fiskdamm. Lite med "old school" och jag tror som du säger, att det är det mest ovanliga och exotiska nu.

    Arbetsterapeuten ringde idag också och dotterns rullstol får vi på onsdag! Väldigt spännande, men det kommer nog bli hur bra som helst. Dottern är ju övervänt :P

    Hur har ni andra det med julpynt? När börjar ni pynta? Jag ser att många runt om har satt upp julgardiner och adventsljusstakar. Visst är det första advent nu i helgen? Jag tror dottern får klä sin gran på söndag, så får vi plocka fram resterande julpynt under nästa vecka :)

  • daniiel

    Haha raka motsatsen mot här då.. jag öser på med julpynt, i alla rum :P Vi hade tänkt hinna julpynta i helgen, men vi var hundvakt hos mina föräldrar lördag - söndag och när vi vaknade på söndag, så var vi insnöade. Vi tog oss hem vid kl.20 igår kväll.

    Dom här bilderna är från morgonen, under dagen föll det dubbelt så mkt mer. Det var helt galet faktiskt, för det var enorma mängder snö på så väldigt kort tid.



Svar på tråden BT-Veteraner