• Guanaca

    Bästa sminklektionen? Makeup Store? Body Shop?

    Jag ska sminka mig själv inför vårt bröllop (utomlands på en strand utan gäster). Vill ha en fräsch somrig makeup, inte "för mycket" men enda lite extra så att det inte bara är den "vanliga vardagsmakeupen", och så att fotona blir fina (kommer vara starkt dagsljus/sol).

     Hade tänkt boka en sminklektion någonstans för att få tips och köpa lite nya produkter. Funderar på BodyShop då jag gillar deras produkter (vill absolut inte ha något smink som är testat på djur) och man får en lektion på köpet när man blir medlen (bara 100kr).
    Men hur är personalen på BodyShop? Dvs är de makeup-artister eller är de "bara butiksbiträden" som kan lite mer om smink än "oss vanliga"? Fick en sminklektion på BodyShop för många år sedan, och det var ok, men då var det ju bara till vardags.
    Har läst att många här bokar på Makeup Store. Är deras produkter testade på djur? Är de prisvärda?

    Har någon tips på någon annan butik man kan boka lektion på? Kan boka in sig hos något sminkmärke hos tex Åhléns, och är det i så fall svindyrt? Tacksam för alla tips! Bor i Stockholm.

  • Svar på tråden Bästa sminklektionen? Makeup Store? Body Shop?
  • Guanaca

    Tack för alla tipsen!
    Ska nog gå till Åhlens och Makeup Store och kollla. Eller så provar jag en på BodyShop iallafall, kostar ju iallafall bara 100kr.

    Finns det inga andra ställen?

Svar på tråden Bästa sminklektionen? Makeup Store? Body Shop?