Inlägg från: jimmyojennifer |Visa alla inlägg
  • jimmyojennifer

    Bjuden på väns bröllop..

    Oj, jag såg den här tråden först nu när den dök upp. Men jag känner mig lite förvirrad. Ska brudparet alltså ha 400 kronor/pp bara för att man ska får vara där?


    Sen får man betala middag, dricka och allt sånt själv, ungefär som en restaurang nota alltså? Och sedan som vanligt betala sin dricka i baren?


    Jag tycker att det här låter jätte konstigt. Om jag har förstått det rätt betalar man alltså 400 kronor i inträde till bröllopet, brudparet vill att gästerna ska betala för deras bröllop och sen får man antingen stå där utan mat och dricka och bara vara, eller betala själv?


    Jag är inte riktigt för en kuvert avgift egentligen och det är inget jag vill ha på mitt bröllop, där emot tycker jag inte att ta ut en liten kuvertavgift är orimligt. Tex middagen kostar 700 kr/pp och brudparet tar en kuvertavgift på kanske 400 kr/pp. Mer för att man ska kunna ha en riktig middag det kan jag tycka är helt okej. Men då ska väl i alla fall dricka till maten, maten, skumpan till brudskålen och tårta ingå? Sen att man har avgiftsbar det är inget konstigt för mig alls.


    Men betala 400 kronor i inträde för ett bröllop och sedan "bara" få lite tårta verkar helt absurt! Jag skulle ALDRIG betala det!


    Framtiden är den du själv skapar
Svar på tråden Bjuden på väns bröllop..