Inlägg från: Sara1991 |Visa alla inlägg
  • Sara1991

    Tips på blommor till bukett man kan få tag i på vintern?

    Hej :) jag jobbar som florist och hoppas kunna hjälpa dig :) några förslag på blommor som har de där mjuka och gammaldagsa utseendet är; kvistrosor,prärieklocka,hortensia,rosor,nejlila(finns en underbar apricos som heter peachmelba). 2 förslag på under bara rosor är talea( en ros som skiftar i champagne,rosa och lite lime på toppen) , en annan är sweet Avalanche( stor kraftig ros som är svagt puderrosa) , underbart fina. Gör bukett till en brud nästa vecka med dessa rosor och dem är så fina ihop:)

  • Sara1991

    Allt går i säsonger när de gäller blommor så lättast är att satsa på allround blommor , alltså dem som finns året om. De går såklart att få tag på de mesta men då kostar de tyvärr. Exempelvis nu 2 veckor efter pionens säsong så kostar dem ung 95 istället för 35. De är bara mitt tips :)

  • Sara1991

    Absolut , och ja jag jobbar som floristen . Och de är klart att de går att få fram de allra mesta men vi vill också vara realistiska. De svåra med att special beställa är att varken vi eller kunden får se hur blommorna ser ut innan dem kommer och då är risken att de inte blir som man tänkt sig ganska stor . Vanligen så tar vi hem blommorna en vecka innan så kunden får se färgerna och så men vid specialbestallning så är de inte möjligt. Men vi gör saklart allt för att göra kunden nöjd :)

Svar på tråden Tips på blommor till bukett man kan få tag i på vintern?