Inlägg från: Anonym (trollet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trollet)

    Tjejer med dåligt självförtroende - porr...

    min fästman tittar en hel del på porr. i början störde jag mig ganska mycket.. och jag kan ta liite illa upp om vi haft sex  och så går han ändå och tittar på porr en timme senare.. och det har jag sagt.. så det vet han.. men annars har jag faktiskt inget emot att han tittar.. 
    hans högsta dröm i sex-väg är en trekant men mig och en tjej till. jag har blånekat, stenvägra. men när han hade frågat några gånger (detta var för flera år sedan) så sa jag: ok, om jag får ha en trekant med du och en kille till, så får du ha din trekant med mig och en tjej. han totalvägra. "ja men då så. problemet löst" sa jag. och sen har ämnet aldrig (tro ja) kommit upp. men att han tittar på porr innehållande trekanter gör mig inget. bättre det än att han gör det på riktigt brukar jag resonera. :P och jag själv tittar och har mina fantasier.. så.. de e lugnt. :)

  • Anonym (trollet)

    dock kan jag förstå ts. har tidigare, särskilt i början när vi började dejta, problem med att min fästman tittade, men efter några år och mycket prat och så, så har jag lärt mig acceptera och respektera. och han har fått mig att förstå att han tittar på porr är inte för att han inte tänder på mig, för han gör det... alltså tänder på mig... :P och genom det, och genom åren som gått, har jag fått större självförtroende och styrkan att inte bry mig så mycket om han tittar. :) och som sagt, jag tittar ju själv så.. 

Svar på tråden Tjejer med dåligt självförtroende - porr...