• gbg2012

    Kommer inte så många till min möhippa =(

    Vi var 7 stycken inklusive mig skulle varit 8 men min ena brudtärna råkade ut för en olycka veckan innan och låg på sjukhus, jätteglad att hon överlevde!

    Hade en fantastisk möhippa med mina närmsta vänner däremot var det tre tjejer som inte är nära vänner men vänner jag känt i flera år där ingen av de dök upp, de tre är nära vänner. Tyckte det var konstigt att ingen av de kom och sen visade det sig att två av de var idioter trots att de ville komma på bröllopet var jag inte värd något en av de sa rent ut att hon aldrig hade velat ha mig på sin möhippa! Dryga och otrevliga mot mig och mina vänner som planerade min möhippa. Så nu får de inte komma på bröllopet och jag vill inte ha med de att göra! 

    Man ska fokusera på de som vill göra din dag bra! Jag tänkte inte på de tre som inte ville delta utan hade det som sagt fantastiskt med pole dance, picnic, utmaningar, de hyrde relaxavdelning och vi avslutade med mysig resturang och dans. Perfekt kväll! Alla hade varit engagerade och det märktes att de verkligen ville göra detta för mig. =) 

Svar på tråden Kommer inte så många till min möhippa =(