Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Svärmor från helvetet...

    ärligt talat.. skild och bitter på varann eller inte, när deras barn ska gifta sig får dom väl för f*n skärpa sig och bete sig som vuxna! 

  • filibustern
    W2BE skrev 2012-05-07 20:48:25 följande:

    Han har en okej relation till sin pappa. Grejen är den att vi testade att bjuda båda på vår sons dop, vilket resulterade i att bara Morsan kom. Efter dopet gick hon runt och tog åt sig cred och sa till folk att hon hade stått för hela kalaset, vilket det inte var. Det var vi och mina föräldrar som gjorde det.
    Hon kan inte förstå hur andra tänker och kan inte sätta sig in i andras situationer. Och en hejare på att ljuga och snacka en massa skit för att få empati.

    Så jag vill hellre se hans pappa på vigseln för han har inte gjort oss/min man något ont. Men det är han som avböjer eftersom att hon bara kommer att ösa skit och ställa till med scener om de ses.

    Det blir som sagt inte lättare när jag vet att hon misshandlat min blivande under hans uppväxt. (Och hur han har kunnit blivit världens finaste och omtänksammaste kille har jag undrat mångar gånger)

    Jag vet inte hur jag ska/kommer att reagera när vi ses nästa gång. Hon skulle ALDRIG erkänna att hon någonsin gjort något fel.

    Hon började också att dra in mina förädrar som är gifta in i det hela:
    "VARFÖR FÅR DOM KOMMA PÅ BÅDE VIGSELN OCH FESTEN???"

    Jag blir bara så ledsen. Mest för min man som står emellan på något vis.

    Är det jag som ska bita ihop på min bröllopsfest för att "alla" ska vara nöjda?

    usch... det är så jobbigt sånt där. Hon är ju så jäkla omogen! herrejisses skärp dej quinntimmer! 


Svar på tråden Svärmor från helvetet...