• Träna?Hund?Kaffe? :)

  Sön 29 apr 2012 10:14 Läst 1863 gånger Totalt 9 svar
  Lillla­n
  Visa endast
  Sön 29 apr 2012 10:14

  Är i stadiet där jag ska börja träna på cross trainer (ända jag kan just nu, rygg prob) men kommer även gå ut och gå promenader. Jag har hund och en dag hund och tänkte att jag kan väl inte vara den ända i hela stockhom/sollentuna/edsberg som har det? :P 

  Är ganska så nyinflyttad här i Sollentuna, flyttade hit vid Nyår.

  Så tänkte om man skulle dra ihop ett gäng och promenera med hund såväl som utan, dricka kaffe, planera bröllop med mer.. 

  Nåååå Vad säger ni? 

 • vinter­frost
  Visa endast
  Sön 29 apr 2012 12:36 #1

  Hej! Nu bor jag förvisso inte i Sollentuna men inte långt ifrån - Roserberg. Är inte så rädd för o ta mig till Sollentuna heller Har precis oxå börjat med viktminskningen till bröllopet :) Hund har jag med. Kaffet hoppar jag nog då jag föredrar te (eller eg cola men det går inte ihop med viktminskningen) Är mammaledig med min 3 månaders son, så tid finns.. Sen har jag en dotter på lite mer än 2,5 år så mina dagar kretas mycket runt hennes tider på dagis :) 

 • Lillla­n
  Visa endast
  Sön 29 apr 2012 12:39 #2

  Å så kul med svar=) har inte en aning vart Roserberg ligger haha men låter inte långt härifrån :P När blir det bröllop? =D vad har du för hund? många frågor haha Jag har inga barn (om man inte räknar med vovven :P)
  vad tränar du? 

 • vinter­frost
  Visa endast
  Sön 29 apr 2012 12:55 #3

  Roserberg är den lilla byn som ligger mellan Märsta och Väsby. Det tar ca 20 minuter o ta sig till Stinsen tex. M2b jobbar i edsberg (mitt i mot bilprovningen)  Har en jack Russell hane på 10 år Han är min första bebis även om han var nästan 4 när han kom till oss. Vad har du för hund då? Här blir det bröllop 8 december i år. Ni? Ja eftersom jag nyligen har fött barn med kejsarsnitt så har jag inte kunnat träna så mkt (och så sa jag redan innan att jag skulle lugna mig minst 3 månader så kroppen hann återhämta sig lite)  Så det har blivit promenader. Men jag hade väl tänkt återuppta liknande träning som jag hade innan graviditeten då körde jag cross trainer, lite rodd och lite andra maskiner på gymmet, samt lite simning, vattenjumpa och zumba..

 • Lillla­n
  Visa endast
  Sön 29 apr 2012 13:09 #4

  Okej men då förstår jag. Jag å min sambo bor i sjöberg (edsberg) och vi gifter oss sommarn 2013=) en bit kvar :P Vi har en liten rottis/schäfer på 15v hur underbar som helst. Grattis till bebisen=) Den träningen hade jag med tänkt. ska köpa 3månaders kort på simhallen i sollentuna.

 • Lillla­n
  Visa endast
  Sön 29 apr 2012 19:23 #5

  Puff puff till andra=)

 • vinter­frost
  Visa endast
  Mån 30 apr 2012 09:20 #6

  Aha :) Mysigt men valp. Då har du ju med en bebis ;) Då har vi lite lika träningsform då :) Vore kul och ha någon o peppa och bli peppad av. Vad gör du på dagarna annars?

 • Lillla­n
  Visa endast
  Tis 1 maj 2012 19:45 #7
  vinterfost skrev 2012-04-30 09:20:41 följande:
  Aha :) Mysigt men valp. Då har du ju med en bebis ;) Då har vi lite lika träningsform då :) Vore kul och ha någon o peppa och bli peppad av. Vad gör du på dagarna annars?
  Ja det är super mysigt :) Jag har en daghund hemma så jag är bara hemma. Har/haft lite problem med min rygg så är under utredning ang det. Vore kul och få igången flåset och bli lite mer tränad och peppa varandra som du skrev man blir lite mer motiverad då=)
 • Lillla­n
  Visa endast
  Ons 2 maj 2012 11:13 #8

  puffelipuff puff måste ju finnas några fler? :D

 • Fre 11 maj 2012 08:06 #9

  Jag finns Har hund, men han är en omplaceringshund och är rädd/arg på alla andra hundar, så jag släpper inte ihop han med andra just nu. Men jag kan promenera utan hund.
  Bor i Hässelby  

Svara i tråden: Träna?Hund?Kaffe? :)
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Lokala grupper
Svara i tråden...

Innehåll