• xMariax

    Lustigaste/konstigaste kommentaren ang ert bröllop?

    Här om dagen..

    Mamma: Ska ni ha riktiga inbjudningskort?
    Jag: Ja..? Vi ska ju ha vigsel i kyrkan och ha stor bröllopsfest, så det är väl klart att vi ska skicka ut inbjudningar.. 
    Mamma: Jaha. Jag trodde att ni bara skulle smsa alla när det börjar närma sig..

    Kan tilläggas att hon och min pappa gifte sig i stadshuset med bara mig och blivande maken som vittnen, efteråt åkte vi hem till dem och åt smörgåstårta. Så de behövde ju inte riktigt tänka på sånt.. 


  • xMariax
    Alyllyra skrev 2013-05-20 12:00:48 följande:
    Vi var i Spanien med några vänner till mina föräldrar (en familj som vi har umgåtts mycket med under min uppväxt) och jag och mamma börjar prata bröllopsplaner, varpå mamman i den andra familjen blir helt exalterad och säger "Är det sant, vad roligt! Oj, kolla, nu ryser jag på hela kroppen!" Och det gjorde hon, trots att det var 25 grader varmt och vi satt i bikini och svettades så fick hon gåshud
    Så det var ingen tvekan från vår sida att de skulle få en inbjudan, efter en sån reaktion. Fick höra sen att när hon ringde min mamma (som tar hand om anmälningarna) så kunde hon knappt prata för att hon var så rörd över att ha blivit bjuden.
    Det är kul när man har gäster som är så glada för ens egen skull, det värmer i hjärtat.
    Nej men gud så fint!! Man blir alldeles rörd bara av att höra om hennes reaktion!
  • xMariax

    En till sak som jag tycker är mycket underligt är alla människor som bjuder in sig själva!? Jag bara antar att jag inte är ensam om att ha fått kommentaren ''Glöm inte att bjuda mig!'' eller dyl.? Det värsta är väl att INGEN som sagt något liknande kommer bli bjuden.


  • xMariax

    Min far sa också något om att föra in mig i kyrkan för ett tag sen (minns inte riktigt vad som sades), vi hade tänkt gå in tillsammans men nu när min pappa vill gå in med mig (han har extremt svårt för stora folkmassor, att stå i centrum etc) så funderar vi på att göra så istället.. Jag tycker det är fint (inte original innebörden såklart, utan snarare vad det har blivit) och min stackars pappa blev så besviken över att inte få leda mig in. Speciellt så vill jag det nu pga att han just har så svårt får sånt men ändå vill.


  • xMariax
    Pykkis skrev 2013-09-10 09:31:56 följande:
    När vi berättade för dottern, 3år, att vi ska gifta oss nästa år blev hon rosenrasande! "Men JAG ska ju gifta mig med pappa!! DU kan ta lillebror mamma!" Så gapade hon och skrek tills jag gick med på att hon kan få gifta sig med pappa en liten stund :)
    24 Maj 2014
Svar på tråden Lustigaste/konstigaste kommentaren ang ert bröllop?