• Chicita

    Lustigaste/konstigaste kommentaren ang ert bröllop?

    Min pappas sambo sa att hon tänkte vara sjuk den dag vi gifte oss för att hon trodde att medeltid = kläder av potatissäckar.
    Men sen fick hon se inspirationsbilderna, började gråta lite och sa "jag ska ju få se ut som en drottning" - helt överlycklig Tungan ute 

  • Chicita

    Hehe... det har inget med bröllop att göra, men jag tänker på er som har svårt att säga Nej!

    Jag hade en kompis förut som var supersnäll, han sa alltid ja. Han ändrade sina planer och var en sån där "som man alltid kunde räkna med".
    En sån som det är väldigt lätt att utnyttja om man inte tänker sig för...

    En dag sa en annan kompis åt honom på skarpen. "Johan du måste börja säga nej. Jag vill inte höra ett ja till från dig på en vecka nu! *paus* Vill du ha en kopp kaffe förresten?"

    Och Johan svarar (klockrent) - Nejtack det kan jag gärna ta. Skrattande 

  • Chicita
    Augustiblomma skrev 2012-07-24 23:45:39 följande:
    För mig så gör såna kommentarer lite ont i hjärtat eftersom min morfar skulle ha kommit på mitt bröllop men avled för en månad sen :(
    Samma här. Mamma dog 2 månader innan vårt bröllop (förra året)...
    Men även fast det är rätt färskt i minnet så känner jag igen kommentaren från min Farmor som varit död i flera år nu. Hon kunde aldrig planera något i förväg, hon sa alltid "jaja man får väl se om man lever då" och hon var inte jättegammal när hon dog. Tror inte att hon hade fyllt 80 ens.
    Så även om det är en kommentar som i sig kanske inte är så rolig. Och i samband med en närståendes död strax innan bröllopet så kan den vara riktigt jobbig, nästan sårande.
    Så minns jag även Farmor, och ler lite... 
    Och jag vet ju att dom kommentarerna inte är gjorda för att såra, varken de som säger det, eller de som skriver det här menar ju något illa... 
  • Chicita

    Jag minns inte om jag har skrivit i den här tråden tidigare. 
    Men konstigaste kommentarerna har väl varit:

    - Jag tycker inte om medeltiden. Kan ni inte byta tema så jag får ha en vanlig klänning? Jag har en i garderoben som kanske kan passa (sagt av tärnan som inte blev kvar som tärna)

    - Oj, jag kommer nog vara sjuk den dagen. Jag vill inte gå i en potatissäck (Sagt av pappas sambo, som sen insåg att temat skulle innebära att hon kände sig som en drottning i en fantastisk klänning) 

    - Vadå medeltidsmat? Har ni kollat bäst före-datumet? (minns inte vem, men minns kommentaren)

    - Oj! Är det så där en munk ser ut (min bror efter att jag sytt hans kläder och han fick välja vad han ville vara. Riddare, adelsman, borgare, bonde eller munk - som jag sa på skämt och han nappade på. Men han gillade kläderna ändå till slut Flört  och hans dotter gillade att "pappa hade klänning")

  • Chicita
    izredam skrev 2013-10-06 21:07:32 följande:
    Berättade för pappas styvdöttrar och hans sambo att jag inte ska ha en traditionell bröllopsklänning utan en vanlig, vit, klänning. En av styvdöttrarna frågar då "Men vad ska du ha för färg på klänningen då? Så vi inte har samma." - minnet är bra men kort :P

    Pappas sambo tyckte också att "Men, om du inte går till en frisör så blir det ju inte på riktigt" - så där har ni det gott folk, ska man bli gift på riktigt måste man till frisören först.
    Haha... bra kommentarer Solig
Svar på tråden Lustigaste/konstigaste kommentaren ang ert bröllop?