• Joli84

    Snabbt hjälp ang Möhippa!

    Ni som oroar er att trådstartarens enda mission är att få sin chef full under möhippan kan nog sluta oroa er. Jag läser inte in det som att det var det enda den här hippan gick ut på, men just nu var det den frågeställningen hon hade. Alla möhippor ser ju olika ut och en del är ju helt utan alkohol medan en del har massor. Det kan ju bero på vilken relation man har till den man hippar också, och chefen verkar ju vara en kvinna som festar en del. Då kanske de vill ge henne en sån hippa också.

    Jag tror det är relativt vanligt att folk skålar på möhippor, även på allmän plats. Men som en del andra skriver så får man nog passa sig för att supa till det för mycket om man vill slippa få varningar/böter...
    Sen så tror inte jag att ni behöver stressa för mycket över att få henne på samma nivå som er. Ni märker väl själva hur sugen eller inte sugen hon är på att dricka =) Så länge ni inte sätter fast en tratt i halsen på henne (som det nästan låter som ni har planerat, om man läser några av svaren) så har hon ju faktiskt det fria valet själv!
    Lycka till!

Svar på tråden Snabbt hjälp ang Möhippa!