• BettyBoop

    Snabbt hjälp ang Möhippa!

    Om du vill veta vad som gäller rent tillståndsmässigt så kan du ringa 114 14 och via växeln be att få tala med tillståndsavdelningen. De kan informera dig om vad som gäller beträffande offentlig fylla och lag.

    Personligen har jag mycket svårt att se att någon polis skulle ge böter om ni dricker offentligt på en möhippa. Det KAN hända men är inte särskilt sannolikt såvida ni inte är så otroligt fulla att ni ramlar omkring, kissar ner er osv.. Men sköter ni det på en "normal svensson-nivå" så är det som sagt inte särskilt sannolikt att ni får böter. Stör ni ordningen så kan ni ombes att förflytta er. Det hela handlar lite om sunt förnuft.

  • BettyBoop
    MatsoLotta skrev 2012-04-24 17:44:37 följande:
    Har inte förstått det där att man måste bli full på möhippa, är det inte roligre om man gör något mysigt tillsammans. Jag skulle bli skitförbannad om nån förnedrade mig att göra löjliga saker på offentlig plats.
    Personligen så är inte det min smak heller. Men olika människor har olika tycke och smak och bara för att ett scenario inte passar mig betyder det inte att det inte kan passa någon annan. Trådstartaren ställde en fråga om vad som gäller beträffande alkohol och offentlig plats. Hon bad inte om åsikter om hennes och hennes vänners val av möhippe-aktivitet. Jag tänker att man får anta att de som ordnar möhippan vet vad den möhippade skulle uppskatta och arrangerar därefter...
  • BettyBoop
    MatsoLotta skrev 2012-04-24 17:53:20 följande:
    Jag trodde man fick vilka åsikter man ville. Jag hoppar inte på henne, jag skriver bara att jag inte förstår det upplägget och att JAG inte skulle vilja ha det så.
    Står dig fritt att tycka vad du vill. Precis som det står mig fritt att tycka vad jag vill. Och för att förtydliga så håller jag med dig i sakfrågan. Jag skulle inte heller uppskatta en sådan möhippa. Men oavsett vad du och eller jag tycker så har det inte med saken att göra för det är ändå inte det tråden handlar om.. Det är hela min poäng. Många av trådarna spårar ur om andra saker än just det som trådstartaren frågar efter och jag tycker det är ganska tråkigt. Fast nu bidrar jag till att denna tråden handlar om annat än det som TS frågar efter så nu ska jag följa mitt eget råd och hålla truten. Glad
Svar på tråden Snabbt hjälp ang Möhippa!