• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • vinterfrost
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-29 19:42:30 följande:
    www.lennartmsjoberg.se/brollop-bal

    sen är vi den svart/vita vid vattnet :) som tur är har han bara lagt ut en av alla bilder :P
    ÅH vad fina! Ska bli spännande och få se alla sen!
    Enniie skrev 2012-11-29 19:42:20 följande:
    Jag hoppar in här. Vigseln äger rum den 22/12. Dock så har vi ca 1½ månad på oss att planera då han friade för bara någon månad sedan.
     Välkommen in i värmen
    Brudivinter2012 skrev 2012-11-29 16:58:15 följande:
    Oh! Jag har panik nu!

    Vi var och kollade på slottet idag och rummet man vigs i är inte ett rum vi vill ha vår vigsel i. Biskop Braska och Gustav Vasa står framför en brasa och skålar.. och jag vill inte ha dem där!

    Så nu måste vi hitta en ny vigselplats. Det är ganska akut. Och jag känner knappt till Linköping..

    Känner du till fina lokaler någonstans?
     ÅH vad jobbigt! Hoppas deet löser sig!
    Minuz skrev 2012-11-29 20:56:10 följande:
    JIPPIE!!!!!!!!!!!
    Vet ni vad?

    Det SNÖAR!!!!!!
    När jag slutade jobba nu ikväll så var bilen alldeles vit och jag kunde göra vinterns första snöboll...... Ser ju lovande ut!
     HÄRLIGT! Själv hoppas jag att snön ligger kvar tills nästa helg

    Var och hämta klänningen idag så nu sitter den perfa 300 kr fick jag betala för att sy in den och lägga upp den. Nu ska jag bara lämna in de på kemen för att fåbort alla skrynklor. Härligt o beta av listan punkt för punkt. Dock har jag blommorna kvar, måste ringa min chef men går och skjuter på det hela tiden..

     
  • Sofiiiz

    Har anlänt till Jämtland, och det ligger ett fint snötäcke över hela backen! Träffa prästen igår för att provgå i kyrkan blev sjukt nervös! Imorgon gifter vi oss!! Lämnade av packning på hotellet, och var till frisören och färga ögonbrynen. Kunde knappt sova inatt så nervös.

  • Pekkiisch4
    lycklig01 skrev 2012-11-30 08:09:21 följande:
    1 dag kvar :) imorgon smäller det
    Måste bara säga det, vilket underbart namn du har på : Oj hoppsan lådan !! :D

    Åh jag orkar inte vänta längre på mitt egna bröllop ! Vill ha det nu ! Ska tänka på er i morgon och hoppas allt blir som ni drömt om ! Jag vill höra ALLT! ;D
  • Fremm

    Åh va besviken jag blir... skrev ett långt inlägg innan idag och så innan jag hann posta det så stängdes hela datorn ner och startades om pga en uppdatering, hade helt missat varningen om detta... :-/

    Kommer inte ihåg allt jag skrev då...

    Pekklisch4, jättefint foto på hemsidan, tack för att vi fick se! Ang din tärna tycker jag att du ska ta ett snack med henne, hade oxå blivit besviken om jag va du...

    Teza, hoppas att det löser sig med peruken...

    Nå hur går det för er brudar som gifter er i morgon, hur känns det? Förstår ju förstås om ni inte hinner hänga här men är så nyfiken och pirrig... så roligt att några av oss redan har dagen inne i morgon, jag å andra sidan är väldigt glad över att jag inte är där än med tanke på hur mkt som är kvar ;)...

    ÖNSKAR ER MASSA KÄRLEK OCH VÄRME OCH LYCKA TILL!!! Ser sen fram emot era berättelser om hur fantastisk er bröllopdsdag varit och få se massor med bilder, det fixar ni väl??? :)


  • Fremm

    Tänkte ju visa ett par bilder på min provuppsättningen men hur jag än gör så blir de på snedden, irriterande men hoppas ni kanske ser ändå lite?

    Hon gjorde det väldigt hafsigt under provuppsättningen men det sa hon att hon skulle göra, hon ville ju egentligen bara känna på hur mitt hår fungerade och vilken form och stil jag tänkt mig, jag hade ju bild med mig oxå... tror det kommer bli kanon på bröllopsdagen men roligt att se lite innan... :)




    Sånna här bröllopsnaglar vill jag ha, så läckert tycker jag med bara glitter på tipparna... nagelteknolog bokad...


    I morgon ska vi åka och köpa fyrverkerier och jättebloss...

    Ska försöka hinna till Dollarstore i morgon och inhandla allt till toalettkorgen, ta bort etiketter från vatten och vinflaskorna, kanske börja pyssla lite med bordsplaceringstavlan... ja det finns mkt1 :)
  • Mumin

    Åååh!! Jag dör!! Känns att det är nära nu!! =D Längtar så jag kan dö!!!!!


    Har inte hunnit skriva nåt här då skolan tar musten ur mig totalt och jag har flängt runt o fixat...


    Nu har jag iaf gjort fransar och de blev jättefina!! Klänningen skulle jag hämtat i veckan, men när jag provade den så bestämde vi att ta in kjolen lite så att den inte står ut så mycket. Så istället för att göra som de flesta och lägga till en underkjol, så tar vi bort en! Fniss!! Nu sitter jag här och slöar med ett glas vin och tända ljus... mysigt!


    Imorn blir det att skriva tenta och sen fest på kvällen! =)


    Hoppas att alla som gifter sig imorgon får en superhärlig dag!!

  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-11-30 18:01:26 följande:

     




    Wow kommer bli jättefint ! Jag vände skärmen åt rätt håll så fick se bilderna som dem ska vara ;)
  • Lady Antebellum

    Hurra för detta vackra vita sagolandskap!! Grattis till er alla som gifter sig i morgon, hoppas det håller i sig till min dag 12/12!!!

  • StinaAnders
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-29 21:43:27 följande:
    Alltså förlåt men nu är det min tid att skriva av mig ! Jag har två tärnor, en är fantastisk och hjälpt mig massor. Den andra blir jag bara förbannad på ! Hon har inte visat intresse alls, hon följer inte med när skor ska köpas även att vi anpassar oss efter henne eller kommer inte och testar klänning när hon ska, osv osv. Hon var med på att vi skulle göra frisyrer på frissan och vi skulle stå för vårt. Nu fick jag veta att hon har avbokat sin tid för hon ska tatuera sig ?! Egentligen hade hon inte tid förrän i januari. Jag blir bara förvånande på att hon inte bryr sig alls. Är rätt trött på henne och nu missar hon hela grejen på bröllopsdagen. Det där myset med champagnen osv.. jag vet att det här kanske är små potatis men det var nog fån droppen. Tänker på alla pengar och energi jag lagt på henne och får inget tillbaka.

    Fy bubblan va trist med vänner som sviker...


    Nu har ju inte jag nån tärna i den bemärkelsen, men vetja om jag inte hade haft ett allvarligt snack med och sen kanske "avbokat" den tärnan.


    Vad då? Tatuera sig den dagen man ska vara tärna åt sin vän?? Eller kanske var det en annan dag, men prioriterar tatuering framför att vara med er hos frissan? Illa i vilket fall tycker jag.

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????