Inlägg från: Brudivinter2012 |Visa alla inlägg
  • Brudivinter2012

    december brudar 2012, var är ni?????

    Jaaag! Jag ä ny här men ska gifta mig 12-12-12. Snart, nästan för snart.. :)

  • Brudivinter2012

    Hej! 
    Jag behöver tips. Tittade just ut från fönstret och ser att det snöar för fullt här i Linköping. Det har till och med lagt sig på marken. Vilket fick mig att få myskänslor inför bröllopet och då kom jag att tänka på:

    Mina tärnor kommer från en annan stad för att vara med på vigseln och på festen. De kommer att komma kvällen innan. 

    Har ni tips på vad vi kan hitta på kvällen innan bröllopsdagen?
     
     

  • Brudivinter2012
    smulan8118 skrev 2012-11-28 18:43:21 följande:
    Vad kul att det är fler Linköpingsbrudar här... 
    Var ska ni gifta er? festlokal?  =)

     
    Oh! En till? Woohoo! Jag hade gett upp hoppet om att hitta fler Linköpingsbrudar. Antingen gifter man sig inte här, eller så hänger de bara inte på Bröllopstorget.

    Vi viger oss på slottet och har festen i Spegelsalen på Konsert och kongress. Ni då, när och var ska ni ha bröllopsfest?

    Var ska du fixa håret? 
  • Brudivinter2012
    smulan8118 skrev 2012-11-29 08:25:47 följande:
    =) Ja visst... 
    Vi gifter oss den 29 dec, i Kärna kyrka och festen har vi på Mjellerumsgården... den ligger vid valla/gamla linköping.  
    Vad mysigt att gifta sig på slottet.  

    Jag ska sminka mig o fixa håret på Salong Fame. De var riktigt trevliga och serviceminded. Så de kan jag rekomendera. Du då?  
    Oh! Jag har panik nu!

    Vi var och kollade på slottet idag och rummet man vigs i är inte ett rum vi vill ha vår vigsel i. Biskop Braska och Gustav Vasa står framför en brasa och skålar.. och jag vill inte ha dem där!

    Så nu måste vi hitta en ny vigselplats. Det är ganska akut. Och jag känner knappt till Linköping..

    Känner du till fina lokaler någonstans?
     
  • Brudivinter2012
    Fremm skrev 2012-12-06 18:44:17 följande:
    Åh idag har jag fällt många tårar, är fortfarande nära att börja gråta - har varit så tacksam över att inte ha fått några bakslag ännu men så kom det ett riktigt stort bakslag idag. Guldaffären dit vi skulle beställa vår ring säger idag att guldsmeden inte hinner tillverka den innan vårt bröllop...

    Jag har i min enfald litat på butiksinnehavaren som tyvärr är mellanhanden mellan guldsmeden och mig som kund, det är han som tar upp beställningen och även fått fram stenen som jag ska ha i... allt har dragit ut på tiden och vi har hela tiden sagt att vi vill ha ringen i god tid innan och frågat så att vi fortfarande hinner oc h att det inte skulle vara några som helst problem så ringer han idag och säger "Jag är hemskt ledsen men guldsmeden hinner inte innan bröllopet", jag börjar storlipa i luren på honom och ser framför mig att jag får ha en provisorisk ring på alla foton och när gästerna vill se min ring så har jag inte mina fina ring som jag varit så lycklig över och drömt om så länge att den ska pryda mitt finger... när jag tänker efter av alla saker som inte få gå fel så är det nästan ringen som är värst och att fotona skulle förstöras kanske... jag kan inte tänka mig något värre materiellt just nu...

    Jag och min blivande åkte ner till honom efter jobbet och pratade med honom, han lovade att han skulle försöka prata med guldsmedjan igen för att se om de kanske kunde göra ett undantag men så trög han är den där butiksägaren, då säger han att så kan man ju egentligen inte göra för tänk om alla skulle vilja bli prioriterade, ja men då är ju frågan om alla jobb är just vigselringar, för vad kan egentligen vara viktigare smycken än just att en vigselring blir klar i tid, jag kan då inte komma på något... :(

    Så frågar vi efter att få titta på den rosa stenen den som har gjort att allt har dragit ut på tiden, då hittar han inte den... han letade säkert överallt i 20 min medan vi stod och väntade men hittade den inte... så även om guldsmeden nu skulle vara snäll och göra ett undantag och försöka få den klar så hittar han inte ringen så är det kört ändå, alltså dubbelkört! Detta är under all kritik - vad ska vi göra?
    Åh Fremm =(. Gud vad illa, jag blir ledsen bara jag läser det. Jag näste känner er panik och ångest eller snarare enorma ledsenhet över att detta har gått så fel. Inte nog med att den inte hinner bli färdig (för det kanske man skulle kunna hitta någon annan guldsmed till.. men att de inte hittar stenen? Hur är det ens möjligt? Hur kan de ha blivit av med den? Nej, det är verkligen inte okej!

    Jag kan dock inte komma på någon provisorisk lösning. Förutom den du själv skrev, om att  ha en annan ring under bröllopet.. 

    Jag ska be lite för er, be över att stenen hittas och att butikschefen har så dåligt samvete att han mutar guldsmeden till att bli klar i tid. Det finns hopp! Hoppas hoppas hoppas.

    Håll oss uppdaterade. Kram 
  • Brudivinter2012

    Nu har vi gift oss och det var alldeles underbart. Utöver förväntningarna. Alldeles alldeles underbart och fint och alla gäster är AWESOME och jag känner mig så älskad och lycklig och ah! Allt var perfekt. 

  • Brudivinter2012

    Himla fina bilder! Man blir ju nyförälskad i vintern när man ser era vinterbröllopsbilder! :)

    Ni är så vackra.

    Zooda - Ni är så lekfulla och fina. Härliga bilder!

    Minuz - Älskar hur familjen matchar! Stiligt! 

  • Brudivinter2012

    Åh wow, graaaattis Fremm. Du är inte bara snäll och rar mot alla på bröllopstorget, du är också fantastisk vacker och ert bröllop ser drömlikt ut.  ett fantastiskt fint bröllop och superfint brudpar. Och vilka detaljer. Grattis grattis grattis!

  • Brudivinter2012
    Teza skrev 2013-01-03 17:51:57 följande:
    Åhh Grattis Fremm :) Vår tur kom ju till slut oxå :), jag återkommer oxå med lite bilder, har inte fått in så mycket än.

    Men åhh vilken dag, kväll och natt vi hade ;) HELT underbart, trots att vissa saker inte riktigt blev som jag tänkt känns det ändå helt perfekt, alla tyckte de va såå vackert och det kändes verkligen vackert, som en saga nästan helt fantastiskt.

    Helt klart en av dom underbaraste händelserna i mitt liv.

    Så nu fick jag äntligen en stund över att skriva lite, och har varit Fru Ahonen i hela 3 dagar redan, ojoj så fort tiden går hihi Grattis än en gång till er ALLA, önskar er massor med underbara år och lycka Kramar Tess <3
    Vilken glädje och vilken lycka! Man blir ju glad bara av att läsa det du skriver. GRATTIS! Jag ser fram emot att få se bilder :)
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????