• Mumin

    december brudar 2012, var är ni?????

    Jag ska oxå gifta mig den 12/12! Idag kom min spetsbolero jag har beställt från JenJen!!! Den var MYCKET finare än vad jag trodde att den skulle vara!! Väntar bara på klänningen nu, annars är det som skall fixas fixat! Bllir ju inte så mycket då vigseln är superhemlig! =)


     

  • Mumin

    Teddy; Jättefin från sidan och bakifrån, men som du (och andra ) säger så ser det lite tomt ut framifrån... skulle du kunna matcha snöflingan med något i flätan som syns lite framtill? Kanske lite "frostat" glitter eller så? Eller små små blommor...?Jag tror att du kommer att bli hur fin som helst på DIN dag!! =)


     

  • Mumin

    Shit... idag är det verkligen bara en månad kvar!!! Nyopererad som jag är använde jag min tristess till att verkligen tittta på och fixa om min spetsbolero och prova den med klnningen (som jag ju har bestämt att jag inte skall ha) och mina underbara stövlar! Kan lova att det var llite nervöst att sätta saxen i boleron, men det blev superbra!!!


    Jag funderar på smycken... hur skall ni andra göra? Vi gifter oss borgerligt och jag funderar på att inte vara såååå traditionell utan ha lite mer "rockigt"... men jag vet inte hur än. Några bra idéer? =)

  • Mumin

    Jo, alltså... om du påbörjar flätan lite längre fram så kanske du kan framhäva den lite genom att ha lite glitter i håret? Alltså inte discostyle eller så... eller så kanske du kan ha en liten tiara eller liknande med snöflingor för att matcha den där bak? Kankse kan du bara ha liiite glitter just i flätan och ingen annan stans i håret...? Äh, jag vet inte, jag bara spånar lite ju! =)

  • Mumin

    La till mig själv på listan!! =) Längtar så jag kan dö nu!! Jag och min m2b låg och pratade bröllopp i timmar igår kväll! Sååå mysigt!!!! WWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHH!!!!!!!!!


    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne
    1/12 2012 - lycklig01, Boden
    1/12 2012 - Sofiiiz, Stockholm (gifter sig i Jämtland)
    1/12 2012 - Minuz, Mönsterås
    1/12 2012 - zoooda
    8/12 2012- vinterfrost, Rosersberg
    8/12 2012 - DecemberVals,
    8/12 2012 - MatildaMattias, Jönköping
    12/12 2012 - jonnagoransson, Thailand
    12/12 2012 - Pekkiisch, Oskarshamn
    12/12 2012 - Jenny121212, Falkenberg


    12/12 2012 - Mumin, Göteborg
    15/12 2012 - Jennifer, Uppsala
    16/12 2012 - Bea, Skåne
    29/12 2012 - Smulan8118, Linköping
    31/12 2012 - Teza, Eskilstuna
    31/12 2012 - Fremm, Småland

  • Mumin

    Gud vad duktiga ni alla är!!! Jag har beställt blommor nu, det bli tre stora vita brudkallor och två lite mindre starkt gammalrosa kallor. Tror att det blir superfint!!


    På Tisdag ska jag hämta min klänning och den 30:e ska jag till frissan för slingor och provuppsättning!


    Om en stund ska jag in till stan för att kolla hårsmycken... kan inte bestämma mig för vad bara... pärlor eller en enkel tiara?? Kanske får bli tiaran eftersom jag nog inte vill ha såååå uppsatt hår... vad tycker ni?

  • Mumin

    Föresten... Vi ska gifta oss borgerligt, men våra två bästa vänner ska vara vittnen. (det vet de inte om än)


    Hur gör man med vem som håller ringarna? Jag hade velat att min bästa vän håller min m2b:s ring och ger den till mig när jag behöver den och att m2b:s bästa vän håller min och ger den till m2b när han behöver den...


    Eller ska man sätta på ringarna samtidigt? Hur går det till egentligen??

  • Mumin

    Tack för inspirstionen Pekkiisch4!! Jag har kort page och väääldigt glansigt och mjukt hår, så jag kan inte ha twistins, därav funderar jag på tiara... :( Men nåt hårspänne kanske jag kan få att sitta fast!!

  • Mumin

    Tack för alla tips om frisyrer och hjälp med ringbestyret!! Vi tar det som det kommer...


    Jag tror att det lutar åt tiara efter att ha sett bilderna här!! Blir ju kanonfint!!


    Nu är ju inte jag en riktigt klassisk brud, utan jag har tänkt att "rocka till det" lite. Funderar på svart läderhalsband med stenar eller nitar och ett lknande armband och sedan hänge i öronen med stenar eller så. Ska in till stan om en stund och titta lite... haha, fast om jag känner mig rätt så kanske det blir ett traditionellt prälhalsband för att jag ångrade mig!! Fniss!!


    Klänningen går till knät, hyfsat utåtstående kjol, skall ha vita spetsstövlar till och en spetsbolero, så kläderna är väl ganska tratitionella (kanske inte stövlarna då) men vi får se! Lite kul att inte ens jag vet! =)

  • Mumin
    Fremm skrev 2012-11-20 10:55:22 följande:
    Kommer bli jättefint med håret tror jag... Har du sett Laila Bagges smycken? De är rätt coola tycker jag även om jag inte är någon rockbrud ;). Låter som du kommer bli jättefin i alla fall! :)

    Funderade också på dem men det kändes lite skumt att ah döskallar på sig när man gifter sig... annars älskar jag hennes smycken!!!


    Det blev pärlor med strass och ett diadem med tre rader av strass, men jag vet inte om jag ska ha diademet än. Det så lite ut som att örhängena blev finare utan diademet... får suga på det lite tror jag!

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????