• lordoz

    Kuvertlåda

    Har en fundering kring det här med kuvert-låda eller fågelbur... Hur skriver ni i inbjudan? Skriver ni att ni önskar er presentkort/pengar/bidrag... Eller skriver ni nåt i stil med "Vi tycker att er närvaro räcker, men om ni vill ge oss något så önskar vi oss ett bidrag till..."?? (fast i finare ord)

    Kan man skriva så att närvaron räcker och i alla fall ha en kuvert-låda, eller är det förmätet?

  • lordoz

    Min bror gifte sig nu för ca 1 månad sedan, och de hade undanbett sig presenter och sagt att de möjligen ville ha bidrag till resan. Trots detta så kom det några med presenter och en hel del med kuvert. Så även om de inte hade något presentbord så fick jag och den andra toastmastern lite snabbt fixa ett. Så jag tror det är bra att ha..  Det behöver ju ingenstans stå att det är ett presentbord... om ingen har med sig en present så kan man ju alltid ha det till något annat...

    Sorry TS att jag är lite off topic!

    Mer on topic så tycker jag att resväskan är en cool sak... liksom en Pappis låda... Ska till IKEA imorrn, så funderar på att köpa en pappis jag med, och leka lite med, så får jag se vad min m2b säger... Om det blir nåt bra av det så lägger jag upp bild här..

  • lordoz

    Purpleflower: Precis så resonerar jag med, så det blir nog en kuvertlåda för vår del med... :) Fast jag kanske ska kolla med min m2b vad han tycker först... :)

Svar på tråden Kuvertlåda