• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • lilja01

    Ang. det där att de verkar vara samma företag så skickade jag ett mail och frågade. De svarade att de inte var samma företag, men de (citerar) "are kind of cooperating". Jennyjoseph hävdar att klänningarna på deras sida är real sample dresses. Det är ju samma modell på bilderna, och klänningarna är ju jättevackra, så jag tror jag har bestämt mig för att beställa därifrån.

  • SannaV
    lilja01 skrev 2012-05-01 07:31:22 följande:
    Åh SannaV, kan du inte lägga upp en liten recension när klänningen kommit? Med bilder och så?
    Självklart kan jag göra det. :) Förhoppningen är att den ska komma inom två veckor så jag återkommer så snart jag har fått hem den.
  • millemill

    Halloj, upptäckte just att underkjolen jag avbeställt för ca en vecka sen inte blivit anullerad, så nu har jag två underkjolar på G istället för en! Får se vad de säger om det...


    Kollade på jjshouses och jenjenhouses sidor, de ser helt lika ut för övrigt.. ska kolla med dem om detta.

  • Pennie78

    Ingen mer som fått sin klänning levererad? Jag har kollat både på jenjenhouse och jjshouse och de har ju nästan exakt samma klänningar vilket verkar lite skumt. Skulle så gärna vilja beställa en klänning därifrån men vågar inte riktigt. Väntar med spänning på rapporter och bilder från er som redan beställt.

  • Ellis
    millemill skrev 2012-04-29 15:02:10 följande:
    Det verkar som samma företag har många namn, jjshouse skulle jag tro är även det samma!
    Skumt..
    Jag var skeptisk till kina klänningar, men har beställt en nu från jjshouse. Har hittills haft bra mailkontakt, hoppas klänning är lika fin! ;)
    Hemsidorna för JenJenHouse och JJshouse är ju väldigt lika, både i färg, upplägg och allt. Jag skulle nästan vilja säga att det är exakt samma hemsida men med annat namn men det kan ju vara två olika företag som gillar precis samma färger och anlitat precis samma webdesigner.. ;) 

    Det är kankse för att skydda sig själva ifall den ena sidan skulle bli stämd eller nedlagd? Jag är också nyfiken på om man vågar beställa och om de är snabba med frakten. Jag är lite sent ute med att beställa klänning nämligen... :S 
  • teddy

    Jag funderar på en sak ang alla dessa klänningar... om man beställer en klänning typ som den du beställde LillaEllan... döljer en sådan klänning vissa kurvor o valkar o sånt som vi alla har meer eller mindre...?!
    Jag tänker, en klänning i tunn chiffon eller om man tänker en vanlig klänning i typ trikåtyg, tar en tjej med lite valkar på sig en sån, då syns ju allt! Men är tyget på dessa klänningarna tillräckligt tjockt för att, så att säga, vem som helst kan ha dom?
    Och tyget som kallas taft t.ex. va e de för tyg? E de tjockt? O satin? 

  • SannaV

    hmm postade visst ett inlägg utan att veta om det.. :S i alla fall..


    Nu har tärnklänningen jag beställde från JennyJoseph kommit! Jag är såå nöjd! :)


    Jag beställde en klänning i ordinarie storlek, alltså inte måttbeställd, och fick hem den hur snabbt som helst. Det är en chiffong-klänning med mycket tyngd och den känns lite mer "dyr" än vad den egentligen är. Jättefint sydd så jag är super nöjd. Ska beställa två till klänningar så alla mina tärnor får vara fina. :) På klänningen hänger det en tag med jenjenhouse.com på, så det är nog samma företag, eller något samarbete mellan de. Bilderna är tagna med min iPhone så ni får ha överseende med ljus och liknande. (Hoppas att det går nu)

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?