• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • caruba
    Fremm skrev 2012-08-27 14:20:52 följande:
    vegas2012, va roligt att allt gått så smidigt och att du är nöjd, klänningen ser jättefin ut, precis som orginalbilden. Härligt! Tack för att du visade!

    Ringde DHL idag och de säger att paketet ska komma till Sverige på onsdag så jag borde ju har den innan veckan är slut. Visste inte att de hade direktleverans det va ju på sätt och vis bra, bara det att jag jobbar ju på dagarna men kanske går att lösa i alla fall! :)
    DHL lämnade direkt till mig på jobbet. Så smidigt. =0)
  • Fremm

    WIIIIIIHOOOOOOOOOOOO!!!


    Snacka om snabb jobbat DHL och Kina! ;) Jag satte sista datum 5e september på att ordern skulle komma innan dess för att de skulle få lite mer tid på sig än vad som va minimumtid. I helgen kom mail att ordern va skickad. I måndags ringde jag och frågade DHL och hon sa att den beräknades komma till Sverige idag (onsdag) och vid elva ringer DHL på min mobil och säger att de står utanför med mitt paket, nu va ju jag på jobbet så jag frågade om de ändå skulle till mitt arbete eftersom vi ofta får paket från DHL och det skulle de så en halvtimme senare ringer de och är utanför mitt jobb och jag får paketet i min hand. Ska betala tull på 300 kr men det är ju inget i det stora hela!

    Kunde förstås inte vänta på att jag skulle komma hem utan öppnade paketet och där i låg ett par ljuvliga skor, superfina! En jättefin handväska, en pälssjal, en underkjol samt min underbara brudklänning!


    Skorna provade jag och de satt jätteskönt och fint på min fot (snacka om flyt) handväskan, pälsshalen och underkjolen såg fantastiskt fina ut.


    Klänningen öppnade jag lite bara för att se tyget, kvaliten och silverpaljettdetaljerna (som oroade mig lite) för att det skulle se fint ut och det gjorde det. Klänningen är helt fantastiskt ( har dock inte sett hela en eftersom jag inte ville veckla ut den här på jobbet och så har jag inte provat den)... jag hoppas och tror att det kommer bli så bra.


    Ikväll när barnen lagt sig ska jag äntligen få prova den! LÄngtar! Kommer bilder sen! ;)

  • Hoffsennanen Tottoplex
    vegas2012 skrev 2012-08-27 12:59:25 följande:

    jag tänkte bara berätta om mina erfarenheter,
    beställde klänning därifrån den 17 aug och den kom idag 27 aug...det tycker jag är kanon. betalningen gick perfekt och klänningen var perfekt, dock lite stor så den behöver sys in. Men det är väl mitt egna fel då jag angav måtten själv...



     


    Det behöver inte vara ditt fel. Min var felsydd i måtten så fick lite pengar tillbaka!
  • Fremm

    Här kommer en bildkavalkad på min klänning beställd från Jenjenhouse. Jag är supernöjd!! Päls"sjal", skor och väska är oxå därifrån. Det enda minuset va att klänningen är en aning förstor ändå beställde jag en mindre stl eftersom jag ämnar gå ner några kilo till innan dagen D. Nu har min m2b dragit åt snörningen så mkt som han har kunnat och ändå hade jag velat dra åt mer men det är väl inget en sömmerska inte kan fixa antar jag. Funderar oxå lite på kjolen, med högklackat och underkjol blir det täckande undre tyglagret kortare än det övre skira lagret, är det något som stör er? Vad tycker ni annars? :D











  • LILLSYRRAN

    Fremm!


    Såååå vacker klänningen är.


     


    Min klänning kom idag,jippppi så vacker

  • 2barnsmor

    Superfin klänning!

    Jag kommer nog att beställa..... sitter just nu o hoppar runt på svenska sidor men tänker ändå på de jag har hittat på jenjen och jämför hehe :) 

  • Augusti13
    LILLSYRRAN skrev 2012-08-31 15:53:32 följande:

    Fremm!


    Såååå vacker klänningen är.


     


    Min klänning kom idag,jippppi så vacker


    Åå vill du visa oss? Var du nöjd?
Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?