• Jenny1986

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Material och kvalite är över all förväntan. Min klänning ser däremot inte ut som på bilden, men är trots de väldigt nöjd. Tullavgift kom efter två veckor på 900 och den är väldigt stor, så tid hos sömmerska är inbokad. Men trots alla extrakostnader så är de väldigt billigt för de man får :)

    Däremot har jag hört att om man inte är nöjd och vill skicka tillbaka sin klänning så brukar de ofta bli problem och man får många gånger inga pengar. Men det är inget jag har erfarenheter av. 

    Sjukt snygg klänning Gabiriella!

  • Jenny1986
    Johannaochristoffer skrev 2013-08-13 03:02:16 följande:
    Hej
    Jag har hittat massa fina kläningar från denna hemsidan, kan inte riktigt bestämma mig utan jag tänkte skicka efter 3 st men får man inte skcika tillbaka dom?

    Ni som beställt om man har 38/40 vilken stl är det hos dom då?

    kram johanna

    Bröllopet kommer äga rum Juli 2014
    Min va en storlek för stor ungefär när den kom..ska till sömmerskan om en timme och greja till det. Nu har jag gått ner en massa eftersom att jag nyligen fött barn, så nu är den mer än två storlekar för stor.Så hoppas att det går att ordna iaf. Men bättre att den är förstor så att dom kan minska den än tvärrt om. :)

    Det finns ett ställe på deras hemsida där dom skriver kraven för att lämna tillbaka klänningarna. Vet att många har varit förbannade för att dom inte fått hela summan tillbaka. Men de är bara vad jag hört och läst.
    Läs noga innan du slår till :)
     
Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?