• Flixon
    Juli2013 skrev 2013-02-05 22:09:14 följande:
    Flixon: åhh så snygg!! Denna har jag inte sett tidigare men ser ut precis så som jag vill ha min klänning, och som jag till slut köpte i butik i lördags, eftersom jag tyckt det var svårt att hitta så som jag vill ha den. Min gick dock på 13900 kr så det är lite skillnad :) du bara måste visa den när den kommer! :)
    Visst är den! Jag hade egentligen tänkt mig en lite annan stil men ingen av de jag hittade kändes 100% rätt. Så hittade jag den här och blev tokkär! Hjärta 
    Oj ja jäklar, lite skillnad i pris ;) Med de två ändringar jag ville ha, sydd efter mått, underkjol, ett hårspänne samt frakt gick mitt på 2200! Men det lär förstås tillkomma moms och tull på det, och eventuellt ändring hos sömmerska om det behövs.
    Ska absolut visa bild när den kommit! Glad 
  • Flixon
    CarolinZ skrev 2013-02-08 23:27:22 följande:
    Hmm, vad konstigt...
    Här är ju nämligen länken till ändringar de genomför. För en extra kostnad, men ändå:
    www.jenjenhouse.com/Services-c34/?la=fromnavm...

    Kanske du kan testa att påpeka att de enligt hemsidan erbjuder både snörning i rygg och att lägga till ärmar (måste ju gå att bara förlänga då med)?
    Det är nog alldeles beroende på hur klänningen ser ut från början. Ärmen på Jennie2013s klänning utgår ju från bysten och är en del av den, så jag kan tänka mig att det skulle se konstigt ut om ärmen vore längre, plus att ringningen i ryggen ju utgår från en "stängd" dragkedja. Med snörning skulle ryggen bli helt annorlunda och axlarna hamna för långt ut, gissar jag.
    Så möjliga ändringar beror nog helt och hållet på hur klänningen ser ut från början, och jag tycker det är klokt av JenJen att inte göra ändringar som gör klänningen sämre. Glad 

    Jennie2013 - jag tycker klänningen är superfin som den är, tror det blir jättebra! 
  • Flixon

    Håller tummarna för att den blir bra! Glad Jag måttbeställde min också, känns bäst. Man vill ju att den ska sitta så bra som möjligt!

    Sen är det bara att vänta... och vänta... och vänta Flört 

  • Flixon

    Vad tråkigt med ärmarna! Ang tull så är det inte säkert att du måste betala någon alls, det beror på hur mycket klänningen kostade. Minns inte exakt men jag har för mig att under 1300-1400 är tull- och momsfritt.

    Vaknade till ett mail imorse om att min klänning är påväg!! Solig  SÅ nervös för om den ska passa, om den ska vara fin, hur tyget är osv... Magont!

  • Flixon
    Irma24 skrev 2013-03-18 08:08:45 följande:
    Jag satte slutet av april, så den är tidig! :) Men på 4 arbetsdagar hinner du helt klart få den... När gifter du dig? 
  • Flixon

    Nu har jag fått min klänning, plus underkjol och ett hårspänne. Jag är jättenöjd! Svärmor hjälpte till att snöra den lite kvickt, och den sitter super! Hon fotade men var tvungen att sticka iväg direkt så förhoppningsvis kan hon skicka bilderna ikväll :)

    850 kr i tull och moms (och DHL-avgift) blev det förresten. Lite mindre än vad jag räknat ut på tullverkets hemsida! 

  • Flixon

    Nä jag tror inte att jag kommer behöva ändra något, den kändes jättebra! Ett par trådar som behöver klippas av bara, men det kan jag leva med ;)
    Hela paketet (klänningen med ändringar, underkjol och ett hårspänne) kostade 2200. 

  • Flixon

    Nu har jag fått bilderna! Klänningen är inte så noga snörad, men jag är jättenöjd! 




     
  • Flixon
    fruwesterlund skrev 2013-03-27 14:00:20 följande:
    har alla måttbeställt klänning? Har någon tagit vanlig storlek? Bara klickat i typ 40, 42 mm?
    Jag måttbeställde, tyckte inte måtten på storlekarna stämde på just mig :)

    Gabiriella - Åh den har jag också tittat på innan, den är jättefin!
    Du får en faktura av DHL som ska betalas inom 10 dagar. 
  • Flixon

    Tänkte slänga in en bild på klänningen, nu när jag använt den "på riktigt" ;)



     
  • Flixon
    awista skrev 2013-08-15 09:44:45 följande:
    Fick precis mail om att min klänning från jjs är skickad. Har beställt denna: www.jjshouse.com/Mermaid-Sweetheart-Chapel-Tr... ... ena dagen är jag övertygad om att den inte kommer leva upp till mina förväntningar men nu när jag fick mailet väcktes hoppet igen om en vacker spetsklänning. Återkommer med utvärdering och förhoppningsvis en bild! (:
    Kul, det är samma som min fast jag har ändrat urringningen lite samt kortat spetstyget på släpet :) Vore spännande att se hur den blev på dig!
Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?