• Sirifisen

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Blev superbesviken på klänningen jag beställde därifrån! Totalt felsydd i ryggen, alldeles sladdrig och stor. På bilden ser det ut som att tyget är i spets men det var silvrigt spets påsytt på nätliknande tyg. Skitbesviken och den åker tillbaka. Sur också för tullavgiften på 300:-. Som att betala frakt två gånger. 

  • Sirifisen
    snuttitess skrev 2012-07-23 15:14:14 följande:
    Tullavgiften är tråkig men den får man betala så länge man beställer utanför europa. Ibland kan man ha tur att slippa den.

    Tråkigt med din klänning :(.Har du någon bild på den så man får se skillnaden? Men kan de inte rätta till det för dig? 
    Så här skulle den sett ut men den var jättestor i ryggen, jättekonstigt sydd. Har skrivit till dem nu och hoppas jag får lämna åter och få pengarna tillbaka. Ändå 1500:- Kanske inte kan få alt men en del iaf skule jag bli glad. 
     
  • Sirifisen
    Nicch skrev 2012-07-25 17:54:19 följande:
    Jag är ju inne på det här med att beställa men är bra osäker. Många av er är nöjda och leveransen verkar ju faktiskt himla snabb. 
    Finns det fler Kina-sidor som ni rekommenderar? Finns fler erfarenheter typ som typ att ha beställt från E-bay? 
    Finns en tråd som heter "KInaklänningar och gaffel där emellan". Där kan du få massa tips på bra sidor med kinaklänningar. Candiny tex. Goodla så hittar du en sida med fina klänningar.
  • Sirifisen
    snuttitess skrev 2012-07-24 12:25:36 följande:
    Oj de var en skillnad på de. Usch vad tråkigt :(. Förstår allt att du är besviken men skriv till de och berätta. Så kanske du kan få pengar tillbaka eller om de gör en ny.

     
    Har skrivit och väntar på svar. 

    Gick och köpte en klänning i butik. Hittad en jättesöt liten diskret sak för bara 3000:- Helt ok =) Så jag är nöjd iaf. Nu återstår att se vad JenJenHouse säger. Uppdaterar när jag vet. 
  • Sirifisen

    Någon som vill ha en klänning från JenJenHouse för 1000 (Kostade 1500:-+frakt+tull) Flört Finns på bild här uppe. En skräddare kan fixa ryggen, byta bandet, sy in ärmarna och lägga upp den. Ska lägga ut den på byt-och-sälj också. Stl 42 (Fick inte skicka tillbaka den men fick 30% åter på vad skräddare skulle kosta)

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?