Inlägg från: pulmonate |Visa alla inlägg
  • pulmonate

    Har någon av er gjort en fuling?

    Jag tänker INTE berätta att jag ska gifta mig. Jag har ringt runt till flera olika frisörsalonger och priset har gått upp rejält! Ibland 3x så mycket! Det är inte acceptabelt. För en fin festuppsättning tar de runt 30 euro och för bruduppsättning 150. Det är inte ok!
    Detsamma gäller
    * blommor: Blommorna har de förmodligen inne, eller så beställer jag in dem. Förmodligen binder jag dem själv.
    * hotell : först sa vi att det var bröllop då höjde dom alla priserna + 30% trots att vi skulle boka 50 rum. Några veckor senare ringde jag och sa att jag arangerar resor ifrån Sverige till Gardasjön, med samma antal rum så var det helt plötsligt -30 euro /rum. 
    * bilen + buss för gästerna. Stor prisskillnad även här. Vi hyrde bara en fin bil som vi själva kör (eller ja, best man kör). 
    * Fotograf... ja tyvärr går det ju inte o ljuga för dem. För samma antal timmar för ett dop, fest, mm tar de endast 1100 kr / 4 timmar. För ett bröllop är det 12000kr. EHM?! Jag menar allvar... detta förslaget fick jag nyligen av en fotograf! 
    * Restaurangen, stör mig också på att samma meny till företagsmiddagar kostar hälften. 

    Ja jag kanske är fräck, men vem är det som egentligen är det? Jo, företagen som höjer sina priser rejält bara för att det är bröllop på g.  


Svar på tråden Har någon av er gjort en fuling?