• zinizu­ne
    Äldre 1 Mar 09:21
    2643 visningar
    9 svar
    9
    2643

    Hur hade ni gjort?

    I april förra året bokade vi vår drömkyrka, till vårt bröllop som ska äga rum den 7 juli i år. För knappt en månad sedan fick vi reda på att den ska målas om under sommaren och det betyder att det kommer att stå byggställningar och hänga skyddsduk runt ingången och "framsidan", som man först möts av när man kommer till kyrkan.


    Vi har bokat festlokal i samma lilla fiskesamhälle och hade tänkt ta en gemensam promenad med alla bröllopsgäster från kyrkan till festlokalen.


    Hade du behållt samma kyrka trots byggställningar eller bytt till en annan kyrka som ligger ca en mil bort? Pga att det finns så lite parkeringar på sommaren i byn så skulle vi ändå behöva använda kyrkans parkering till gästerna.


    Till detta ska sägas att vi kommer att låta gästerna åka långt ut på orust, så det känns lite dumt att de ska behöva åka en mil från kyrkan till festlokalen oxå...


    Det som skulle vara en dröm har verkligen kommit att bli en mardröm...

  • Svar på tråden Hur hade ni gjort?
  • zinizu­ne
    Äldre 5 Mar 10:38
    #7

    Tack för stöttning och bra förslag. Vi har diskuterat fram och tillbaka hemma i snart en vecka nu ochar nu efter funderingar och att ha pratat med församlingsassistenten kommit fram till en bra lösning, där vi har svar den ursprungliga kyrkan. Kyrkan har utgångar åt tre håll och på ena utav de här sidorna kommer de inte att måla om, så vi kommer att gå ut där =)


     

  • zinizu­ne
    Äldre 5 Mar 10:39
    #8

Svar på tråden Hur hade ni gjort?