• brideo

    Hjälp med Cerazette!

    Okej måste berätta, har funderat så mycket (och faktiskt också gråtit) över det här med hormoner, here it goes! Jag har ätit p-piller i olika former under en längre tid. Det har funkat bra och jag har aldrig haft några problem, tills... 

    ...sex månader efter att jag träffat min m2b när brösten helt plötsligt växte en cup-storlek (trevligt, trevligt) men jag fick också symptom som liknande svampinfektioner (inte lika trevligt! Alls!) Vad jag än gjorde så gick det inte över. Ledsen och desperat gick jag till flera olika mottagningar men ingen, varken läkare eller barnmorskor, visste vad det var för fel. Till slut var det en klok och erfaren bm som rådde mig att byta sort, sagt och gjort, och det gick över, men ett halvår senare var det dags igen. Jag slutade därför helt med p-piller innan jul. Problemen försvann på lite drygt ett dygn. Go figure! 

    Så varning, varning, varning! Får ni konstiga symptom som ingen kan förklara och som inga behandlingar biter på (för det är inte svamp, vaginos eller nåt annat egentligen) SLUTA med era piller och ge kroppen en chans. 

     

  • brideo

    PS. slutade alltså med Cerazette och en sort till (åt dem dock ej samtidigt så klart! Tungan ute) och problemen försvann!

  • brideo

    Silent Ninja, förlåt för att jag skrattar men jag förstår dig precis och du satte verkligen pricken på überjävligt det kan vara! Tack för ett bra inlägg!

    Lycka till! 

Svar på tråden Hjälp med Cerazette!